MAJKA MU JE KRIMINALAC I KAMATAŠ, A ON ULAZI U ELITU 8: Takmičar priznao ŠOK TAJNU iz porodice, otkrio sve o roditeljima! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.08.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Škatarić priznao mutnje radnje njegove majke.

MAJKA MU JE KRIMINALAC I KAMATAŠ, A ON ULAZI U ELITU 8: Takmičar priznao ŠOK TAJNU iz porodice, otkrio sve o roditeljima! (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printscreen, Tanjug/N.Raus

Jedan od budućih učesnika rijalitija "Elita 8", Nikola Škatarić, izazvao je burne reakcije javnosti svojom nedavnom izjavom u kojoj je priznao da i dalje troši novac svoje majke. Ova izjava je izazvala veliku pažnju medija i gledalaca, posebno zbog otvorenosti sa kojom je Škatarić govorio o ovoj kontroverznoj temi.

Šokantna izjava o trošenju majčinih para nije jedina koja je izazvala pažnju. Nikola je takođe priznao da mu se majka bavi kamatanjem, što je dodatno podiglo prašinu u javnosti. Ova informacija je izazvala brojne reakcije i postavila pitanja o moralnim i zakonskim implikacijama ovakvih aktivnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

- Trošim majčine pare... Majka mi je kriminalac i kamataš... Mogao sam da nasledim, možda i jesam. Šalim se, nisam! Ja sam prekinuo to, ja neću, pričao sam par puta sa njom, ali ona voli pare na kamatu da daje, pričam s njom svremena na vreme, ali eto - rekao je Nikola. 

Nikolina izjava izazvala je burne reakcije javnosti, kako u Crnoj Gori, tako i u regionu. Mnogi su osudili ovakvo ponašanje i izrazili zabrinutost za moralne vrednosti mladih ljudi. Takođe, postavljena su pitanja o odgovornosti medija koji promovišu učesnike rijalitija, čije se kontroverzne izjave često koriste za povećanje gledanosti.


Očekuje se da će ova kontroverzna izjava dodatno podstaći interesovanje za učešće Nikole Škatarića u rijalitiju "Elita 8". Povećana pažnja medija i javnosti može imati značajan uticaj na dalji tok događaja, kako u samom rijalitiju, tako i van njega.

Kako se bliži početak emitovanja "Elite 8", interesovanje za Nikolu Škatarića i njegovu priču sigurno će rasti. Ostaje da se vidi kako će se ova situacija dalje razvijati i kakve će biti reakcije gledalaca i javnosti na njegovo učešće u rijalitiju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading