PARTIZAN NA PUTU DO ISTORIJSKE BRUKE! Samo je jednom timu ovo uspelo!

Autor:

Sport

23.08.2024

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli proživljavaju najgore dane u svojoj istoriji.

PARTIZAN NA PUTU DO ISTORIJSKE BRUKE! Samo je jednom timu ovo uspelo!

Foto: Starsport

Fudbaleri Genta savladali su Partizan sa 1:0 u prvom meču plej-ofa za Ligu konferencije, što je stavilo crno-bele u izuzetno nezavidan položaj. Ukoliko budu eliminisani iz ovog takmičenja, tim iz Humske bi mogao da postane jedini klub ove sezone koji je doživeo takav neuspeh na evropskoj sceni.

Ova potencijalna istorijska bruka započela je u dvomeču kvalifikacija za Ligu šampiona sa Dinamom iz Kijeva, gde je Partizan doživeo poraz od 9:2. Niz neuspeha nastavljen je u trećem kolu Lige Evrope porazom od Lugana, iako je Partizan imao igrača više i gol prednosti u završnici. Sada, poraz od Genta na stadionu Partizana dodatno je učvrstio "parni valjak" u svojoj nameri da ispiše negativnu istoriju.

Foto: Starsport

Crno im se piše: Fudbaleri Partizana

Naročito zabrinjavajući podatak jeste činjenica da Partizan nije uspeo da postigne gol na četiri uzastopna evropska meča odigrana na stadionu Partizana. Ovaj tragičan niz obuhvata utakmice protiv Nordsjelanda, Dinama iz Kijeva, Lugana i sada Genta, što jasno ukazuje na ozbiljan problem u ofanzivnom segmentu igre.

Ovakvu bruku je u istoriji samo doživeo još Dnjipro prošle sezone. Oni su prvo ispali kvalifikacija za Ligu šampiona od Panatiniakosa (1:3, 2:2), da bi nastavili borbu za Evropu u drugom po redu kontinetnalnom takmičenju, ali ih je tu zaustavila Slavija iz Praga (0:3, 1:1). Potpuni krah su doživeli u plej-ofu za Ligu konferencija kada su ispali od Spartaka iz Trnave (1:1, 1:2). Ovakav sličan scenario preti i Partizanu, što bi bilo pogubno i za tim, ali za srpski fudbal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading