AVRAMOVIĆ ODLUČIO! Evo da li će igrati u NBA ligi naredne sezone!

Autor:

Sport

21.08.2024

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksa Avramović je pokazao svoj neosporan talenat i dominaciju na međunarodnoj sceni.

AVRAMOVIĆ ODLUČIO! Evo da li će igrati u NBA ligi naredne sezone!

Foto: Starsport

Košarkaški reprezentativac Srbije, Aleksa Avramović, nastavlja svoju karijeru u redovima ruskog giganta CSKA iz Moskve, nakon isteka roka za aktiviranje NBA klauzule u njegovom ugovoru. Iako su postojali ozbiljni pregovori sa NBA timovima poput Atlanta Hoksa i Los Anđeles Klipersa, Avramović se odlučio za evropski put.

Nakon blistavih nastupa na Olimpijskim igrama u Parizu, gde je bio proglašen za najboljeg defanzivca takmičenja i beležio prosečno 10,5 poena uz 3,2 asistencije po meču, interesovanje NBA timova za Avramovića bilo je očekivano. Ipak, nijedan tim nije iskoristio izlaznu klauzulu u njegovom ugovoru, te je Avramović odlučio da svoju karijeru nastavi u Evropi.

Republika

Foto: Profimedia

Aleksa Avramović

 

Miško Ražnatović, Avramovićev agent, istakao je jasne rokove za aktiviranje NBA klauzule, ali ni to nije dovelo do promene odluke. Sada se očekuje da Avramović pruži svoj doprinos u redovima CSKA, gde će imati priliku da pokaže svoje umeće.


Nakon uspešne sezone u dresu Partizana, gde je ostvarivao prosečno 10,2 poena, 1,8 skokova i 1,8 asistencija po utakmici, Avramović će se prilagoditi novim uslovima i izazovima koji ga očekuju u VTB ligi. S obzirom na sportske sankcije koje i dalje važe za ruske klubove, Avramović će imati priliku da se dokaže u novom okruženju.

Aleksa Avramović je pokazao svoj neosporan talenat i dominaciju na međunarodnoj sceni, a njegov prelazak u CSKA iz Moskve otvara nove mogućnosti i izazove za ovog talentovanog košarkaša. Sledimo sa nestrpljenjem njegove buduće uspehe u VTB ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading