NOVAK JE STIGAO U NJUJORK: Evo kako je dočekan (VIDEO)

Autor:

Sport

21.08.2024

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako se dočekuje šampion

NOVAK JE STIGAO U NJUJORK: Evo kako je dočekan (VIDEO)

Foto: PEDJA MILOSAVLJEVIC / AFP / Profimedia

Nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama, Novak Đoković se sprema da se suoči sa novim izazovima na predstojećem US Openu. Ovaj turnir dolazi nakon nekoliko ključnih trenutaka u Novakovoj karijeri, uključujući polufinale Australijan opena, finale Vimbldona i osvajanje jedinog grend slem trofeja koji mu je nedostajao - Rolan Garosa. Sada, s rasterećenjem i motivacijom, Novak se fokusira na odbranu titule u Njujorku.

Dolazak Novaka Đokovića u Njujork nije prošao neprimećeno. Zvanična stranica US Opena se oglasila povodom dolaska srpskog tenisera u Ameriku, izražavajući dobrodošlicu aktuelnom šampionu. Očekivanja publike i teniskih stručnjaka su visoka, a Novak se priprema da im uzvrati na terenu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by US Open (@usopen)

 


Sa dolaskom u "veliku jabuku", Novak će obaviti finalne pripreme za turnir koji startuje 26. avgusta. Sa pažljivo osmišljenim treningom i strategijom, on će se pripremiti za izazove koji ga očekuju na terenu.

Novak Đoković ulazi u US Open sa još većim motivom nakon osvajanja olimpijskog zlata. Sa brojnim grend slem titulama već u svojoj kolekciji, on želi da uveća svoj uspeh na najvećoj teniskoj sceni. Očekivanja javnosti su visoka, ali Novak je spreman da se suoči sa izazovima i pokaže svoju vrhunsku formu.

Novak Đoković je spreman da se suoči sa novim izazovima na predstojećem US Openu, a svet tenisa sa nestrpljenjem očekuje njegovu igru na terenu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading