SAZNAJEMO! Bora Đorđević skoro dva meseca PRIKOVAN ZA KREVET, rokeru zdravlje ozbiljno ugroženo!

Autor:

Zabava

21.08.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Frontmen Riblje čorbe završio je u bolnici zbog teške upale pluća.

SAZNAJEMO! Bora Đorđević skoro dva meseca PRIKOVAN ZA KREVET, rokeru zdravlje ozbiljno ugroženo!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Slavni roker Bora Đorđević završio je juče u bolnici u Ljubljani zbog pogoršanja zdravstvenog stanja i problema sa plućima. Frontmen Riblje čorbe već dugo ima problema sa zdravljem, a kako saznaje Republika on već skoro dva meseca nije u stanju da nastupa. Od jula Đorđević je pod lekarskim nadzorom, a sada je završio i u bolnici.

Zbog narušenog zdravlja jedan od najtaletovanijih muzičara i tekstopisaca sa ovih prostora morao je da otkaže nastup na gitarijadi u Kisaču, zakazan za 7. jul,  a potom i koncert u Vrbasu 27. jula. Na vojvođanskoj gitarijadi umesto Riblje čorbe nastupio je bend Atomsko sklonište, a članovi Čorbe javno su se tom prilikom zahvalili kolegama rokerima.

- Dragi prijatelji, žao nam je što moramo da vas obavestimo da, zbog objektivnih okolnosti ne možemo da nastupimo u Kisaču na gitarijadi. Izvinjavamo se i vama i prijateljim akoji gitarijadu organizuju. Zahvaljujemo se braći iz Atmoskog skloništa. Sigurni smo da ćete uz njih uživati u nedelju - pisalo je u objavi na zvaničnoj stranici Riblje čorbe na Fejsbuku.

Republika

Foto: ATA Images

 

Poslednji put Bora je zapevao na sceni 29. juna sa svojim bendom nastupio u Šamcu, u Bosni i Hercegovini, na moto skupu. Bilo je to ujedno i poslednje Đorđevićevo pojavljivanje u javnosti.

Muzičar ima jaku upalu pluća zbog čega mu je zabranjeno da se izlaže naporim. Nastupi benda Riblja čorba su otkazani, a tim povodom oglasili su se saopštenje:

Dragi prijatelji, usled narušenog zdravstvenog stanja Bori Đorđeviću su lekari zabranili da putuje i da se izlaže naporima zbog jake upale pluća kao i pogoršanja sa hroničnom, opstruktivnom bolešću pluća. Naravno, kao i uvek, pobedićemo bolesti i čim se Bora oporavi vidimo se na novim druženjima - naveli su članovi grupe juče na društvenoj mreži Fejsbuk.

Foto: Facebook.com/Riblja Čorba

 

Menadžer popularne rok grupe Bane Obradović saopštio je da Borina terapija podrazumeva antibiotike, ali i kiseonik. 

Bora ima hroničnu opstruktivnu bolest pluća, a sada ima i bakterijsko zapaljenje, stanje mu se iskomplikovalo. Daju mu antibiotike i kiseonik. Za 24 sata ćemo znati sve. Porodica je o svemu obaveštena - rekao je Bane za medije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading