MILOJEVIĆ DOBIO NEOČEKIVANO PITANJE! Ostao u šoku, pa ODBIO da odgovori

Autor:

Sport

21.08.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Norveški novinar je postavio pitanje koje se ne tiče utakmice.

MILOJEVIĆ DOBIO NEOČEKIVANO PITANJE! Ostao u šoku, pa ODBIO da odgovori

Foto: Starsport

Nakon sinoćne pobede Bode Glimta nad Crvenom zvezdom na konferenciji za medije se desio neočekivan trenutak kad je norveški novinar postavio pitanje treneru Vladanu Milojeviću koje je izazvalo zbunjenost među prisutnima.

Umesto očekivanih pitanja o igri dva kluba, rezultatu meča i planovima za revanš, norveški novinar je postavio pitanje o zastavama sa natpisom "nema predaje" koje su primećene među navijačima Crvene zvezde.

- Bilo je mnogo zastava sa "nema predaje" na njima, šta mislite o tome - upitao je norveški novinar, ali iz Crvene zvezde nisu razumeli pitanje, pa ga je devojka iz sprskog kluba koja je vodila konferenciju zamolila da ponovi:

Puno zastava sa čime?

- Nema predaje... - rekao je još jednom novinar na srpskom jeziku.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Vladan Milojević

 


Nakon što je novinar postavio pitanje o zastavama sa natpisom "nema predaje" iz Crvene zvezde je stigao jasan odgovor da se na to neće komentarisati.

- Nećemo to komentarisati, izvinite - poručeno je iz Zvezde.

Očigledno je da je tema izazvala neprijatnost među predstavnicima kluba, a konferencija je nastavljena sa pitanjima srpskih novinara.

Podsetimo, Milojević je na konferenciji rekao da je trebalo da budu hrabriji i da veruje da u revanšu mogu do LŠ.

- Trebalo da budemo hrabriji kada smo imali loptu u nogama, ali nije ni to lako kada imate taj visoki pritisak, koji oni igraju stvarno fantastično i sjajno se snalaze na veštačkoj podlozi - rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević posle poraza od Bode Glimta (2:1) u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu šampiona.

On se osvrnuo i na Zvezdinu igru u drugom poluvremenu, te rekao da su dosta dobro funkcionisali:

- U drugom poluvremenu smo se dogovorili da budemo slobodniji i po cenu da se pogreši, da to nije nikakav problem. U svakom slučaju, dosta je to dobro funkcionisalo i s izmenama.

Zvezdin trener je na kraju dodao i da se nada da će uz domaće navijače dati sve od sebe i plasirati se u Ligu šampiona. 

- Šta je, tu je, idemo dalje, imamo drugo poluvreme u Beogradu i osam dana da se spremimo. Nadamo se da ćemo uz naše navijače da damo sve od sebe i plasiramo se u Ligu šampiona - poručio je Milojević.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading