BODE GLIMT PUCA OD SAMOPOUZDANJA! "Bili smo bolji u većem delu utakmice"

Autor:

Sport

21.08.2024

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrači Crvene zvezde ne gube nadu pred revanš meč sa Bode Glimtom.

BODE GLIMT PUCA OD SAMOPOUZDANJA!  "Bili smo bolji u većem delu utakmice"

Foto: www.profimedia.rs

Norveški fudbalski klub Bode Glimt izražava veliko zadovoljstvo nakon pobede nad Crvenom zvezdom u prvoj utakmici plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona. Igrač Jens Peter Hauge ističe da je pomalo razočaran zbog male prednosti, ističući da su bili fantastičan tim tokom većeg dela utakmice, ali da nisu uspeli da pretvore šanse u više pogodaka.

- Iskreno, malo je čudno to reći, ali pomalo sam razočaran. Pokazali smo da smo fantastičan tim, bili smo bolji u većem delu utakmice. Trebalo je da šanse koje smo stvarali pretvorimo u još više pogodaka i postignemo bolji rezultat - istakao je 

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Jens Peter Hauge

 

.

Igrači Crvene zvezde ne gube nadu pred revanš meč sa Bode Glimtom. Desni bek Ognjen Mihović ističe da veruju u svoju šansu, dok kapiten Patrik Berg naglašava da je mreža Zvezde morala da bude više napunjena.

Nakon pauze smo izašli na teren energičnije i pritisli rivala tako da nisu to mogli da izdrže i onda smo dobili zasluženu nagradu. Posle vođstva 2:0 igra nam je malo postala zbrkana. Gosti su, nažalost, smanjili iz prekida, ali ostoji mnogo detalja kojia možemo da budemo zadovoljni.Ostao nam je pomalo neugodan osećaj, jer je meč završen pobedom od samo jednog gola razlike - kaže Berg.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Patrik Berg

 

Fudbaler Isak Mata, strelac drugog gola za Bode Glimt, izražava optimizam pred revanš utakmicu, ali istovremeno naglašava gorak ukus zbog male prednosti koju nose sa sobom.

- Kvalitetnu utakmicu smo odigrali. Baš smo bili dobri i mogli smo da pobedimo i više razlike, tako da je malo gorak ukus što je samo plus jedan. Biće teško tamo u Srbiji, ali uspećemo - istakao je Isak Mata.

Revanš meč između Crvene zvezde i Bode Glimta obećava uzbuđenje i borbu za plasman u Ligu šampiona. Norveški tim izražava optimizam, dok Zvezda veruje u svoju šansu i karakter svojih igrača. Sve oči ljubitelja fudbala sada su uprte ka stadionu “Rajko Mitić” gde će se, u sredu u 21 čas, odigrati odlučujuća utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading