HOROSKOP ZA UTORAK, 20. AVGUST! Device, neko od vaših saradnika je nepouzdan, Ribe, očekuje vas početak nove veze!

Autor:

Vesti

20.08.2024

00:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA UTORAK, 20. AVGUST! Device, neko od vaših saradnika je nepouzdan, Ribe, očekuje vas početak nove veze!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, ovaj dan označiće početak daleko boljeg i dinamičnijeg perioda. Uspešni poslovni pregovori. Priliv novca. Blizanci, ovaj dan proteći će u znaku važnog poslovnog sastanka. Ukoliko povučete dobar poslovni potez, očekuje vas unapređenje. Device, neko od vaših poslovnih saradnika je vrlo nepouzdan i nije sasvim dobronameran prema vama. Jarčevi, puni ste elana i hrabro krećete u realizaciju poslovnog cilja. Postoji mogućnost da ćete danas uspešno završiti više poslova u isti mah.

Bikovi, obnavljanje komunikacije s osobom iz prošlosti. Postoji mogućnost nastavka ljubavne priče. Lavovi, postoji velika mogućnost da uđete u tajnu ljubavnu vezu, ali budite oprezni jer možete biti otkriveni. Škorpije, obnavljanje veze s osobom koja vam je mnogo značila može vas postaviti u neku dilemu. Slobodne Ribe očekuje početak ljubavne veze s osobom koju mogu upoznati preko posla ili na nekom putovanju.

Vodolije, muči vas glavobolja. Strelčevi, zdravlje vam je dobro. Bikovi, imate bolove u grlu.

Vaš celokupan horoskop možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading