POVRATAK SA STILOM: Lester osvojio bod protiv Totenhema! Stari lisac Vardi pokazao od čega je satkan!

Autor:

Sport

19.08.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Lisice'' imale sjajan povratak u Premijer ligu.

POVRATAK SA STILOM: Lester osvojio bod protiv Totenhema! Stari lisac Vardi pokazao od čega je satkan!

Foto: Profimedia

Fudbaleri Lestera odigrali su remi protiv Totenhema 1:1 u okviru prvog kola engleske Premijer lige. Ovo je za ''lisice'' sjajan rezultat i povratak sa stilom u elitu, pošto su prošle sezone proveli u nižem rangu, a star lisac Džejmi Vardi pokazao da nije još za staro gvožđe.

Prvo poluvreme je proteklo u potpunoj inicijativi gostiju iz Londona. Totenhem je imao četiri šuta u gol, a domaći nijedan. Poveli su gosti golom Pedra Pora u 29. minutu posle asistencije Medisona.

Foto: Profimedia

Lester - Totenhem

Bod “lisicama” doneo je ikona kluba Džejmi Vardi u 58. minutu. Aistent je bio Fatavu, a golgeter Lestera je izbegao ofsajd zamku. Mogao je Vardi kasnije u potpunosti da proekrene, ali je njegov šut zaustavio golman Giljermo Vikario.

Utakmicu je obeležila teška povreda Rodriga Bentankura. Vezista Totenhema je posle kornera pao na travu i ostao da leži. Odmah je bilo jasno da je situacija ozbiljna. Pomoć mu je ukazivana čak devet minuta, pa je na nosilima iznet sa terena. Ovo je odlično za Lester, koji je ovom utakmicom pokazao zrelost i veliku odlučnost da bude konkurentan tokom čitave sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading