65.000 EVRA BRENA I BOBA IMAJU SAMO OD OVOGA! Pevačica ima novi IZVOR GOLEMIH PRIHODA?!

Autor:

Zabava

19.08.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A čak ne moraju "ni prstom da mrdnu"!

65.000 EVRA BRENA I BOBA IMAJU SAMO OD OVOGA! Pevačica ima novi IZVOR GOLEMIH PRIHODA?!

Foto: Ata images, ST/Dragan Kadić

Prema informacijama koje dolaze iz domaćih medija, poznata pevačica Lepa Brena je odlučila da ove godine transformiše svoj luksuzni brod u poslovnu priliku. Ona i njen suprug Boba su odlučili da svoju impresivnu jahtu, koja je dugačka čak 30 metara, ponude za iznajmljivanje.

Jahta je sada dostupna na specijalizovanom sajtu koji se bavi luksuznim brodovima, a cena za njeno iznajmljivanje tokom nekoliko meseci u sezoni iznosi 65.000 evra. To znači da svako ko želi da provede vreme na ovom prestižnom plovilu može da je iznajmi tokom letnjih meseci po toj ceni. Štaviše, jahta je dostupna i van sezone, od oktobra do aprila, kada je cena nešto niža i iznosi 60.000 evra.

Foto: /https://www.yachtcharterfleet.com/luxury-charter-yacht-47115/pertula.htm

Jahta

Ova luksuzna jahta nudi brojne pogodnosti koje doprinose njenom luksuznom karakteru. Uključuje šest spavaćih soba, od kojih jedna ima svoje privatno kupatilo, što pruža dodatnu privatnost i komfor. Osim toga, jahta ima prostranu dnevnu sobu opremljenu elegantnim mermernim stolom i velikim televizorom. Sve ove karakteristike doprinose visokim standardima udobnosti i luksuza koje brod pruža svojim korisnicima.

Ovaj potez Lepe Breni i Bobi predstavlja ne samo poslovnu priliku, već i šansu za sve zainteresovane da uživaju u vrhunskom luksuzu na moru. S obzirom na kvalitet i prestiž ove jahta, očekuje se da će privući brojne klijente koji žele da iskuse ekskluzivnost i komfor na vodi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading