KOMO SE PREDSTAVIO SERIJI A, ALI JE NAIŠAO NA NAGAZVNU TORINSKU MINU: Juve rutisnki protiv novajlije, Vlahoviću poništen gol!

Autor:

Sport

19.08.2024

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stara dama lako do pobede.

KOMO SE PREDSTAVIO SERIJI A, ALI JE NAIŠAO NA NAGAZVNU TORINSKU MINU: Juve rutisnki protiv novajlije, Vlahoviću poništen gol!

Foto: Profimedia

Fudbaleri Juventusa pobedili su Komo rezultatom 3:0 u okviru prvog kola italijanske Serije A i na sjajan način započeli novu sezonu. Izabranici Seska Fabegasa su se predstavili eliti, ali su za protivnika imali velikana iz Torina. Sa druge strane Tijago Mota je trijufmom debitovao na klupi Stare dame.

Strelci za Juve bili su Samjuel Mbangula u 23, Timoti Vea u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena, odnosno Andrea Kambijaso u prvom minutu nadoknade drugog dela susreta. Napad domaćih predvodio je srpski fudbaler Dušan Vlahović, kome je u 47. minutu poništen gol posle VAR intervencije.

Vlahović je glavom lepo savladao Pepeea Rejnu, gol je bio poništen zbog ofsajda, iako nije bilo najjasnije kako je do njega došlo. Sve je dobro krenulo za Juve, pošto je Mbangula lepo pogodio sa ivice kaznenog prostora, da bi do pauze Vea povisio prednost.

Vea je šutirao posle dodavanja Kenana Jildiza, lopta je pogodila prečku i prešla gol-liniju, što je konstatovao i sudija. Vlahović je u prvom poluvremenu imao dve dobre šanse. Najpre mu je Rejna odbranio udarac, da bi onda pogodio i okvir gola.

Stativu je srpski napadač uzdrmao i u nastavku, kada je glavom šutirao ka golu Rejne. Tačku na ovu utakmicu stavio je Kambijaso u nadoknadi vremena, zakucavši loptu uz stativu. Juve naredni meč igra sa Veronom, dok se Komo sastaje sa Kaljarijem.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading