MATORA SKOČILA NA ĐEDOVIĆA ZBOG ANITE: Skandal u programu uživo, doživela NERVNI SLOM pred kamerama!

Autor:

Zadruga

18.08.2024

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okršaj bivših kumova zatresao zidove studija na Dedinju!

MATORA SKOČILA NA ĐEDOVIĆA ZBOG ANITE: Skandal u programu uživo, doživela NERVNI SLOM pred kamerama!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sinoć su u emisiji "Narod pita", koju je vodio voditelj Darko Tanasijević, gostovali Milena Kačavenda i nekadašnji prijatelji i kumovi, Jovana Tomić Matora i Marko Đedović. Njihov odnos je pukao zbog toga što je Đedović stao na stranu Anite Stanojlović i Anđela Rankovića, a na samom početku emisije došlo je do haosa.

- Javila mi se Anita i napisala sledeće: "Podrška za mog kuma od pobednice i kaži da to nije bio brak, nego ugovor, kao što sam juče potpisala ugovor za operatera za internet u novom stanu" - pročitao je voditelj.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Matora doživela nervni slom u emisiji

- Neka je, eto. Mogu da ti prosledim dokaze da smo bile u braku. Anita koja je meni sve prijatelje uzela, ako sam ja lažna žrtva, šta je onda ona? - kazala je Matora.

- Što toliko tražiš loše u Aniti? Ti ovim pokazuješ da želiš da budeš žrtva - istakao je Đedović.

- Ti si jedan smrad, lažeš da je voliš. Meni si pričao sve najgore o Aniti - kazala je Matora.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Matora besna kao nikad pre

- Govorio sam to kad te je povredila - rekao je Đedović.

- Ti si jedan najgori smrad - kazala je Matora, pa nastavila:

- Javila ti se od tvog druga žena - rekla je Matora.

- To je tvoja žena - odbrusio je Đedović.

- Evo, ručaj s njom - rekla je Jovana, koja je u jednom trenutku doživela nervni slom i skočila sa stolice.

- Što ti ne ručaš sa mnom? Odrekla si me se - uzvratio je Marko.

- Oglasila se Anita i kaže: "Je l' treba neka pomoć kumu, da donesem neki bromazepam za neke" - otkrio je Darko Tanasijević.

- Smrade jedan, j*bala te Anita u taj tvoj k*rac. Pričaj kako joj se majka j*bala. J*bala te Anita i Anđelo. Prodao si me zbog k*rve - nastavila je Tomićeva da se svađa sa Đedovićem.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Đedović odbrusio Matoroj

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Istina i Đedović?

18.08.2024 09:57

Đedović noćas petlja, laže, izbegava odgovore, pokušava da ispadne zabavan ali, noćas mu ne uspeva ništa. Njegovi odgovori su površni, ne ulazi u dublje komentare i napade, malo je počešao Erminu i Sandru i život im nazvao valjanjem u mulju. Tačno je to za mulj ali i on se sa njima valjao u tom mulju par godina i hranio se Ermininim spletkama i tračevima a sada se od svega pere kao i od Matore.Na pitanju o Mioni i Ša se videlo da priča glupost , video ih jednom u mesec dana kako su izašli iz Šimanovaca pa dok je njega Ša šišao a Miona prala veš , Đedović je došao do saznanja da Miona ne voli Stanislava a sa Ša živi u velikoj ljubavi, skladu i da priča sa bratom i ocem. Nebuloza i i priča za budale. Đedović se ne druži i ne slika ni sa Aneli za koju je " ginuo" kroz svađe sa elitarima a nema ga nigde ni sa Anitom koju je naprasno zavoleo kad je došao Anđelo. Đedović se sigurno sprema za novu ulogu u nareddnoj sezoni pa mora i da se izvuče ili ogradi od nekih druženja, prijateljstava, reči i stavova koje je izgovorio iako je i tada već znao da je laž i i da nema pokriće za mnoge tvrdnje i "istine" kije se odnose na Matoru, Ša, Aneli, Anitu, Anđela, Milenu ...Ove sezone "podbacio" je Đedović kad je u pitanju istina i kvaliteta, prodao je prijateljstvo i objektivnost za nešto šta ni on ne ceni i nisko vrednuje. Ali, to je Đedović, majstor ove igre za koju je plaćen a ovaca će biti i dalje oko njega i snabdevat će ga tračevima, "istinama" i događanjima iz njihovih i tuđih života.