PLJUŠTE PRIZNANJA ZA JOKIĆA! Čelnici NBA jednim potezom POKAZALI zašto je Srbin najbolji! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.08.2024

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo je njemu to pošlo za rukom.

PLJUŠTE PRIZNANJA ZA JOKIĆA! Čelnici NBA jednim potezom POKAZALI zašto je Srbin najbolji! (VIDEO)

Foto: printscreen/x.com

Nakon sjajne sezone u NBA ligi, srpski košarkaš Nikola Jokić ponovo je privukao pažnju javnosti, ovog puta zbog svojih asistencija.

Naime, čelnici najjače lige na svetu su objavili 50 najatraktivnijih asistencija iz prethodne sezone, a "Džoker" se jedini našao na impresivna tri mesta na ovoj listi.


Veština Somborca u kreiranju prilika za saigrače iz Denver Nagetsa došla je do izražaja kroz ove asistencije, a posebno je zanimljivo što je jednom čak i sam završio akciju poenima.

Ova priznanja su još jedan dokaz koliko je Jokić cenjen u NBA ligi, kako zbog svoje igre tako i zbog svoje sposobnosti da učini svoje saigrače boljima.

Iako je Jokić dobio priznanje za svoje asistencije, nije zaobiđen ni određenim kontroverzama. Nažalost, kao i mnogi drugi vrhunski sportisti, Jokić nije imun na kritike. Nedavno je došlo do negativnih komentara upućenih na njegov račun, nazvavši ga "istim kao najveća kukavica u svetu sporta". Ovakve kritike, međutim, nisu uspele da umanje Jokićev uticaj i doprinos Denver Nagetsima, a mnogi fanovi i stručnjaci su se javno distancirali od ovakvih tvrdnji.

Nikola Jokić, rođen u Somboru, postao je globalna sportska ikona, inspirišući ljude širom sveta svojom nekonvencionalnom igrom i skromnim pristupom. Njegova popularnost raste iz dana u dan, a njegove asistencije su samo jedan od mnogobrojnih primera njegove izuzetne košarkaške inteligencije i veštine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading