JOVANA JEREMIĆ PROGOVORILA O PROSTITUCIJI! Evo kako je tada jedan moćnik vrbovao, prića ledi krv u žilama!

Autor:

Zabava

18.08.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ta ponuda je došla otvoreno, a ne na uvijen način, rekla je voditeljka Pinka.

JOVANA JEREMIĆ PROGOVORILA O PROSTITUCIJI! Evo kako je tada jedan moćnik vrbovao, prića ledi krv u žilama!

Foto: printscreen/RTV Pink

Voditeljka Jutarnjeg programa na Pink televiziji, Jovana Jeremić, nedavno je šokirala javnost izjavom o pokušaju vrbovanja u krugove elitne prostitucije. Ovaj incident se dogodio 2013. godine, a Jovana je odlučila da podeli svoje iskustvo sa svojim pratiocima.

Jovana je otvorila dušu i priznala da ju je jedan moćnik pokušao vrbovati za elitnu prostituciju na vrlo direktan način.

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Jeremić

 

- Ta ponuda je došla otvoreno, a ne na uvijen način. Nuđeno mi je čitavo bogatstvo u zamenu za to da budem uvučena u elitnu prostituciju, odnosno da budem žena zadužena za jake muškarce na svetskom nivou, prvenstveno u svetu fudbala. Koliko god sa strane delovala lepo ta elitna prostitucija zbog bogatstva, čak i kada se radi o najvišem nivou prostitucije, za koji sam ja bila planirana, treba uzeti u obzir da sve te žene skončaju sa psihičkim problemima. Ako ne koristite drogu ili psihoaktivne supstance ne možete da radite taj posao. Na kraju vas pojede noć i nema vas više, nestanete, poludite ili završite u ludnici -  rekla je Jovana.

Foto: RTV PINK printscreen

Jovana Jeremić

 


Ona je istakla da je moralni ispit položila odlučno odbijajući ovu ponudu, čak i posle 12 sati ubeđivanja od strane moćnika. "Moj odgovor je bio: 'Ne!', čak i posle 12 sati ubeđivanja. To se dogodilo u februaru 2013. godine, bio je vaskršnji post. Post me je spasao jer sam postila. Vera me je spasila. Najveće iskušenje mog života desilo se tada kada sam imala samo 24 godine. Bog me je spasao", priznala je voditeljka.

Foto: RTV PINK printscreen

Jovana Jeremić

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading