SUPERLIGA: Pančevci ukočili "traktor"! Trener IMT grmi na suđenje! Nova BURA u srpskom fudbalu!

Autor:

Sport

18.08.2024

23:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Železničar upisao novi trijumf kod kuće.

SUPERLIGA: Pančevci ukočili "traktor"! Trener IMT grmi na suđenje! Nova BURA u srpskom fudbalu!

Foto: printscreen/TV Arenasport

Železničar iz Pančeva je u pretposlednjem meču petog kola pobedio IMT 2:1 (1:1) i popeo se na peto mesto na tabeli, u zanimljivoj utakmici Superlige Srbije.

Pobedu domaćinu doneli su Matija Mitrović iz slobodnog udarca i Lazar Romanić, golovima u 12. i 75. minutu, dok je do odmora uspeo da izjednači Nikola Krstić u 41. minutu.

Ipak, kao što to obično biva u srpskom fudbalu - ništa ne može da prođe bez bure. Trener "traktorista" Milan Đorđević, koji su doživeli drugi poraz u četiri kola, osuo je paljbu po sudiji Aleksandru Živkoviću koga je označio kao glavnog krivca za rezultat.

- Taj njihov gol nije pad koncentracije. Pre svega imam puno poštovanje za ljude iz suprotnog tabora. Tu sam obazriv, ali najbolji igrač na utakmici bio je sudija i ja tu ne bih ništa više dodavao - poručio je Đorđević pre nego što je otišao iz kadra na TV Arena Sport.

Njegov kolega Marko Savić s druge strane bio veoma kratak u komentaru:

- Generalno sam zadovoljhan voljom, željom i htenjem, nije moglo do dobrog intenziteta zbog teškog vremena - dodao je trener Pančevaca.

IMT je trenutno na pretposlednjoj poziciji superligaške tabele sa samo dva boda, ispred fenjeraša ubskog Jedinstva koje je u ovom kolu ostvorilo istorijski bod, remiziravši protiv Tekstilca iz Odžaka u Bačkoj Palanci (1:1).

Železničar ima čak 10 od mogućih 15 poena i na deobi je petog mesta, zajedno sa OFK Beogradom, Čukaričkim i drugoplasiranim Partizanom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading