"GEJ SAM, ALI...": Šok-priznanje bivše učesnice "Elite 7", zbog ovoga će je MNOGI OSUDITI!

Autor:

Zadruga

18.08.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana Pavlović iznenadila izjavom!

"GEJ SAM, ALI...": Šok-priznanje bivše učesnice "Elite 7", zbog ovoga će je MNOGI OSUDITI!

Foto: Pixabay.com, Pink

Bivša učesnica "Elite 7" Bojana Pavlović, koja je otvoreno priznala da voli žene u rijalitiju i ušla u vezu sa Anđelom Šparavalo, šokirala je izjavom u jednoj domaćoj emisiji. Naime, iako je istakla da je gej, Bojana ja navela da ne podržava trans osobe.

Ja sam gej otkad znam za sebe, ali nikada ne bih promenila pol. Ne kapiram koja je poenta te silne borbe za prihvatanjem gej populacije ako ti menjas ono što si. Onda tebe zapravo niko ne prihvata, jer ni sebe ne prihvataš, nego menjaš - rekla je Bojana za domaće medije.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojana Pavlović ne podržava operaciju promene pola

Inače, Bojana je otkrila i stravične detalje iz porodičnog života.

Moja majka je često menjala muškarce. Kada me je ukrala iz doma, ja sam plakala da me vrati u dom. Ja sam navikla na galamu dece i graju, a tamo je bila tišina – priča Bojana detalje iz svog života, za koje kaže da nije ispričala u rijalitiju ni pola.

Da li je tvoja majka imala psihijatrijske probleme, kao što je rekao tvoj vaspitač u oglašavanju za medije? - upitali su je.

Pa ja sam videla da jeste, ali ona nikada nije htela da prizna da ima. Mislim da nikad nije prihvatala, a ja sada malo više znam neke stvari i verujem da jeste - istakla je Pavlovićeva.

Kako se jedna devojčica od 6 godina izborila sa svim tragičnim situacijama kroz koje je prošla, a da je ostala pri sebi, a koje odrastao čovek ne bi mogao ni da zamisli? - upitana je Bojana.

Najveću snagu i podršku su mi pružale moje sestre, koje to i dan-danas rade. Najviše sam crpila snagu iz te želje da nikada ne budem kao moji otac i majka! - priznala je ona u jednoj emisiji.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojana ima tešku životnu priču

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading