KUKAO ZBOG PROSLAVE OLIMPIJACA, A KOLEGAMA OTIMA MIKROFON: Sandra Afrika žestoko udarila na Đanija!

Autor:

Zabava

20.08.2024

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica raskrinkala starijeg kolegu!

KUKAO ZBOG PROSLAVE OLIMPIJACA, A KOLEGAMA OTIMA MIKROFON: Sandra Afrika žestoko udarila na Đanija!

Foto: Republika

Popularni folker Radiša Trajković Đani nedavno se našao u centru skandala, kad je udario na kolege koji su pevali na proslavi olimpijaca. On je istakao da zbog njih nije stigao da otpeva nijednu pesmu na slavlju i zbog toga je pobesneo.

I dok su neki stali na njegovu stranu, pevačica Sandra Afrika je nedavno istakla da on često otima mirkofon kolegama i da kod njega ne važe dogovori o podeli bakšiša.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Afrika nije štedela Đanija

- Mislim da me kolege vole, ja volim njih. Bukvalno sa svima razgovaram. Ne mogu da kažem. Ne mogu da kažem da na nekoga nisam ljuta. Imam razloga, naravno - počela je priču Sandra, pa se dotakla Đanija:

- Problem je bio njegov odnos prema meni, generalno. Neprijatan, gledao me je kao rivala, a otišli smo da zajedno radimo turneju, ja njega uopšte nisam tako gledala. Mislila sam da je nama lepo, da se zezamo, a koliko si ti uzeo para, koliko ja, ne da me ne zanima... Ne volim materijaliste i ljude koji sve gledaju kroz novac. Neću da sedim sa tobom samo iz koristi ako mi ne prijaš.

Republika

Foto: Pixabay, ST/A. Nalbantjan, E-Stock

Sandra Afrika progovorila o dešavanjima u Americi

- Tada sam prvi put bila u Americi. Kuma mi je u Majamiju, htela sam i da odemo do nje, da se zezamo. Mislila sam da ćemo se družiti, a on je sve gledao kroz novac. Rekla sam mu: "Čoveče, nisam ja došla da se bijem sa tobom i otimam za mikrofon i svađam oko toga ko će koliko da peva!" Ako smo se dogovorili da svako peva po sat vremena, tako će biti. Ne može da dođe za 20 minuta kada vidi da ja uzimam novac i da su mi pune ruke para. Ne može to da radi samo da ja ne bih jel'te uzela sve moguće pare u kafani, pa da ne ostane za njega. Jako je ružno - rekla je pevačica za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading