AU, KAKVE REČI TIJAGA MOTE O DUŠANU VLAHOVIĆU: Evo šta je poručio trener Juventusa!

Autor:

Sport

20.08.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mota pohvallio srpskog napadača.

AU, KAKVE REČI TIJAGA MOTE O DUŠANU VLAHOVIĆU: Evo šta je poručio trener Juventusa!

Foto: Profimedia

Fudbaleri Juventusa pobedili su Komo rezultatom 3:0 u okviru prvog kola italijanske Serije A i na sjajan način započeli novu sezonu. Izabranici Seska Fabegasa su se predstavili eliti, ali su za protivnika imali velikana iz Torina. Sa druge strane Tijago Mota je trijufmom debitovao na klupi Stare dame.

Srpski napadač, Dušan Vlahović nije uspeo da se upiše u strelce pošto mu je glavni arbitar poništio pogodak, jer se našao u nedozvoljenoj poziciji. Nakon meča, Mota je uputio lepe reči na račun Vlahovića. Italijanski stručnjak je istakao da je Dušan veoma skroman. Iz ovoga se može izvući da je saradnja sa novim trenerom krenula u dobrom smeru, za razliku od one sa Alegrijem.

- Skromnost je uvek potrebna. Dušan je pokazao veliku skromnost prateći i pomažući svom veznom redu, odbrambeni igrači su dobro komunicirali. Komo je imao fantastičnu kampanju u Seriji B i došli su sa velikim entuzijazmom, mi smo ih dočekali s istim poštovanjem kao uvek. Kada je bilo potrebno da se branimo, to smo i uradili, a s loptom smo imali mnogo kvalitetnih igrača koji su donosili pametne odluke - poručio je Mota.

Foto: Profimedia

Tijago Mota

Za Vlahovića je prošla sezona bila turbulentna. On je imao loš period gde je bio pod ogromnim pritiskom italijanskih medija, ali i imao i velikih nesuglasica sa tadašnjim trenerom Alegrijem. On je u više navrata nipodištavao Vlahovića, ali ovaj je sve demantovao. Srpski reprezentativac je bio najbolji strelac Stare dame prošle sezone postigavši 18 golov na 38 mečeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading