OVO NISTE ZNALI! Novak Đoković otkrio veliku tajnu pred US open!

Autor:

Sport

20.08.2024

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počele su pripreme za US open!

OVO NISTE ZNALI! Novak Đoković otkrio veliku tajnu pred US open!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković počeo je da se sprema za poslednji grend slem u sezoni US open. Nole je  podelio je sa svojim pratiocima video u kom objašnjava kako se pakuje i sprema za put za poslednji grend slem u sezoni. Ovaj turnir održava se od 26. avgusta do 8. septembra, a Novak se priprema da stigne do još jedne titule.

U videu Đoković otkriva detalje o tome šta sve nosi sa sobom u torbama. Prva torba, kako je objasnio, veća je i ima više mesta, te u nju stavlja reket, majice, znojnice, posebne čarape, suplemente, ali i knjigu.

- Prva torba je veća, ima više mesta, a to svi želimo - rekao je Novak i istakao da u nju idu reketi, majice, znojnice, posebne čarape, suplementi, ali i nešto posebno.

- Ovo je knjiga, naslov je "Sve počinje molitvom" - otkrio je Đoković.

 

Takođe, otkriva da se pakuje u dečjoj sobi jer je čistija od sobe u kojoj borave on i supruga, što budi radoznalost o Novakovim ritualima i navikama pri pakovanju.

- Ne izgledam preterano uzbuđeno jer je 11 uveče, a naravno, noć pre puta ja se još nisam spakovao jer ja živim u torbama i koferima. To je moj život, nije tužna priča. Ne žalim se, ali samo kažem. Pakujem se u dečjoj sobu jer je čistija od sobe u kojoj smo supruga i ja. Vidimo se u Njujorku - zaključio je Novak.

Dok se Novak priprema za ovaj prestižni turnir, mnogi se pitaju da li će uspeti da osvoji titulu na US Openu. Sa svojim izuzetnim teniskim veštinama i izuzetnom mentalnom snagom, Novak je uvek ozbiljan kandidat za osvajanje turnira. Sa prethodnim uspesima na US Openu i sjajnom formom koju je pokazao ove sezone, mnogi veruju da je Novak sposoban da ostvari još jedan trijumf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading