ZVEZDA SE MOŽE SLUŽITI PRLJAVIM TRIKOVIMA! Norveška štampa BRUTALNA pred večerašnji meč!

Autor:

Sport

20.08.2024

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Što je veći ulog novca, to su veće tenzije - poručuju Norvežani.

ZVEZDA SE MOŽE SLUŽITI PRLJAVIM TRIKOVIMA! Norveška štampa BRUTALNA pred večerašnji meč!

Foto: Republika.rs

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21.00 čas gostuju ekipi Bodo/Glimta u okviru plej-ofa za Ligu šampiona. Pred crveno-bele je veliki izazov, a to je da ponovo obezbede jesen u Evropi, ali ovog je prepreka nimalo zgodni tim iz Norveške. Sigurno će biti uzbudljivo u ovom dvomeču, a Norvežani su već dovoljno podgrejali atmosferu.

Naime, Norveška štampa je optimistična što se tiče njihovog tima, ali imali su i neke brutalne natpise. Naš portal, Republika se nalazi na severu Evrope, a tamošnje novine nisu baš imale prijatne naslove što se tiče Crvene zvezde. ''Dagbladet'' piše da se srpski šampion služi prljavim trikovima. Sa druge strane ''VG'' je bio više brutalniji, pa je pourčio ''što je veči ulog novca, to su veće tenzije''.

''Avisa Nordland'' je optimstičan što se tiče večerašnjeg duela i veruje u prolaz norveškog tima. Sve u svemu biće ovo veoma zanimljiv meč, a navijači sa velikim nestrepljenjem iščekuju ovaj susret. Podsetimo, trener Vladan Milojević je juče na konferenciji istakao da je Bodo blagi favorit i da su šanse 50/50. 

- Bode je favorit, veoma je lako pričati sad, ali pred utakmicu su šanse 50-50, mada je Bode blagi favorit zbog tog kontinuiteta koji imaju. Igraju rasterećeno, mi smo na početku sezone, ali imamo želju da dobedemo ovaj klub tamo gde pripada  - poručio je Milojević.

Videćemo kako će ovi novinski natpisi uticati na igrače, ali će sigurno izabranici Vladana Milojevića u ovaj dvomeč ući sa velikom motivacijom. Ulog je veliki, a to Liga šampiona, a zadatak vrlo težak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading