JOKIĆ SE NIJE OTREZNIO OD PARIZA: Pogledajte kako se MVP provodi na svadbi poznatih sportista!

Autor:

Sport

15.08.2024

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jokić se maksimalno opušta.

JOKIĆ SE NIJE OTREZNIO OD PARIZA: Pogledajte kako se MVP provodi na svadbi poznatih sportista!

Foto: Printscreen

Nakon napornih Olimpijskih igara, najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić pronašao je vreme za opuštanje na svadbi svog nekadašnjeg saigrača Nemanje Dangubića. Njih dvojica su zajedno igrali za Megu, a sada su se ponovo okupili kako bi proslavili ovaj poseban trenutak.

Na svadbi Nemanje Dangubića i odbojkašice Katarine Lazović, Jokić je bio jedan od mnogobrojnih sportskih zvanica. Snimci sa društvenih mreža pokazuju da se Nikola itekako dobro proveo, pa čak i napravio svoj mali šou. U jednom trenutku, popeo se na stolicu i oduševio prisutne svojim raspoloženjem.

Svojom pojavom na svadbi, Jokić je još jednom potvrdio svoj status omiljenog i priznatog sportiste, čime je privukao veliku pažnju javnosti.

Nakon intenzivnog perioda posvećenog Olimpijskim igrama, gde je Jokić nastupao za reprezentaciju Srbije, ovaj talentovani košarkaš je pronašao vreme za relaksaciju. Nakon slavlja u Parizu i beogradskom klubu, Jokić je svoje slobodno vreme odlučio da provede na svadbi Nemanje Dangubića, gde je još jednom privukao pažnju svojim harizmatičnim nastupom.

Jokićeva pojava na svadbi nije prošla neprimećeno, a njegova spontanost i raspoloženje dodatno su ga približila javnosti, koja sa nestrpljenjem prati svaki njegov korak.

Jedan od najzanimljivijih momenata sa svadbe Nemanje Dangubića svakako je bio nastup Nikole Jokića. Snimci sa društvenih mreža prikazuju kako se ovaj talentovani košarkaš popeo na stolicu i svojom energijom razveselio sve prisutne. Njegova spontanost i vedar duh još jednom su očarali javnost i pokazali da je van terena prava zabava zagarantovana kada je Jokić u pitanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading