BAŠKARI SE NA JAHTI OD 6.000.000 EVRA! Procurile privatne fotografije Breninog sina, OVAJ DETALJ svima privukao pažnju!

Autor:

Zabava

15.08.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazao kako se uživa!

BAŠKARI SE NA JAHTI OD 6.000.000 EVRA! Procurile privatne fotografije Breninog sina, OVAJ DETALJ svima privukao pažnju!

Foto: Instagram.com

Brena i Viktor

Viktor Živojinović, naslednik muzičke zvezde Lepe Brene, nije propustio priliku da pokaže kako provodi vrele letnje dane. Putem svog naloga na društvenoj mreži Instagram, Viktor je oduševio svoje pratioce kadrovima sa luksuznog plovila na kojem uživa sa porodicom. Pored prelepog pogleda na plavo more i planine, Viktor je podelio i fotografiju pomoćnog glisera koji je usidren tik do porodičnog broda.

Lepa Brena - Najbogatija pevačica u regionu

Nije iznenađenje što naslednik folk dive Lepe Brene uživa u luksuzu, jer njegova majka važi za najbogatiju pevačicu u regionu. Pored uspešne muzičke karijere, Lepa Brena je svoje bogatstvo stekla i pametnim poslovnim potezima, te poseduje brojne nekretnine, vile, stanove i čak jahtu na kojoj uživa sa svojom porodicom.

Novo zaduženje Viktora Živojinovića

Osim što uživa na porodičnom plovilu, odnedavno je Viktor Živojinović postao deo tima Lepe Brene, zadužen za to da njena muzička turneja protekne u najboljem redu. Ovo novo zaduženje sigurno će dodatno obogatiti Viktorovo iskustvo u muzičkoj industriji i omogućiti mu da nauči mnogo toga od svoje majke, koja je veoma uspešna u poslu.

Viktor Živojinović nastavlja da oduševljava javnost svojim luksuznim načinom života i angažmanom u muzičkoj karijeri, a njegovi postovi na društvenim mrežama svakako privlače pažnju javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading