SAČEKAO JE PAKET NAKON PRETNJI SMRĆU: Aniti Stanojlović se život promenio iz korena posle JEZIVIH PORUKA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.08.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna brineta dobila podršku od fanova!

SAČEKAO JE PAKET NAKON PRETNJI SMRĆU: Aniti Stanojlović se život promenio iz korena posle JEZIVIH PORUKA! (FOTO)

Foto: Amig show

Pobednica "Elite 7" Anita Stanojlović pohvalila se danas na društvenoj mreži Instagram poklonima koje je dobila od fanova. Naime, njoj je na kućnu adresu stigao buket prelepih ruža i poruka podrške. Fanovi su je, između ostalog, nazvali "cvetićem", te joj poručili da "cveta u tišini" i ne dozvoli nikome da je "pokoleba, ponizi i počupa".

Republika

Foto: Instagram.com

Anita dobila poklon od fanova

Aniti je ova poruka očigledno vrlo značila, kako je pre toga dobila jezive pretnje. Naime, ona se nedavno požalila fanovima da je žrtva velike prevare i da je životno ugrožena, kao i njen partner, Anđelo Ranković. Naime, neko je pokušao da joj ukrade identitet.

- Draga podrško, molim vas da prijavite ovaj profil više puta. Nažalost, pravi ozbiljne probleme Aniti i maltretira ljude na Tik-toku. Većina ne shvata koji je Anitin pravi profil i, samim tim, stiče lošu sliku o njoj. Ovo je trenutak kada treba najviše da se družimo i stanemo na rep ovoj bolesnoj osobi - delite što više - bio je apel Anite Stanojlović, koja se potom nadovezala:

Republika

Foto: instagram.com/aniita.stanojlovic

Aniti pretili smrću

- Želim sve da vas obavestim da se ovaj lažni profil na Tiktoku predstavlja kao ja, vređa ljude, piše svašta, i vređa rome. Nikada nisam uvredila romsku zajednicu, a osoba koja stoji iza ovoga mi pravi jako velike probleme, i dobijam preteće poruke. Od ponedeljka će sve ovo biti prijavljeno policiji tako i visokotehnološkom kriminalu. Kao i svi drugi koji su na bilo koji način pokušavali da se predstavljajukao ja ili da udaraju na moje ime i prezime. Ovo je sajber kriminal i verujte da neću ostati imuna na ovo - napisala je Stanojlovićeva, koja je dobila pretnje smrću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading