ANELI HITNO POBEGLA IZ SARAJEVA: Pohitala za Beograd, evo gde je i SA KIM UHVAĆENA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.08.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta nije časila časa, odmah otišla u provod!

ANELI HITNO POBEGLA IZ SARAJEVA: Pohitala za Beograd, evo gde je i SA KIM UHVAĆENA! (FOTO)

Foto: instagram/Printscreen/aneli_hancy

Aneli Ahmić

Drugoplasirana takmičarka "Elite 7" Aneli Ahmić provela je nekoliko dana u Sarajevu sa svojom ćerkom Norom, a juče se hitno vratila u Beograd. Aneli se usnimila dok vozi i žuri, kako bi se što pre pridružila sveže operisanoj Slađi Lazić, koja je izašla u provod. Lazićeva se uslikala u jednom poznatom prestoničkom lokalu, a potom joj se pridružila i Aneli.

Slađa i Aneli se nisu provodile same. Sa njima se provodila i bivša zadrugarka Mina Vrbaški, koja se uslikala sa Ahmićevom, dok je famozna Poršelina slikala samo piće, jer još uvek krije svoje lice nakon plastičnih operacija.

Republika

Foto: Instagram.com

Aneli sa Minom Vrbaški

Ahmićeva je nedavno otkrila i na šta će potrošiti nagradu od 50.000 evra. 

- Osećam se kao jedan veliki pobednik, posle loših stvari koje sam proživela mi se vratilo samopouzdanje i kada sam videla da me narod podržava. Sada ću da porazgovaram sa svojom sestrom. Nisam razočarana što sam druga, za mene je i ovo velika pobeda posle svih laži i optužbi od strane bivšeg supruga i bivšeg partnera, ali nećemo sada o tim temama - rekla je Aneli i dodala da će novac uložiti u kuću.

- Uložiću u kuću, planiram da nešto kupim, a imam i neke uloge. Trenutno želim da se posvetim Nori, da nadoknadim svih 10 meseci. Nikad se ne zna šta donosi dan, a šta noć, ali trenutno me ne zanima Janjuš - istakla je Ahmićeva, koja se nedavno pohvalila novim automobilom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

03.08.2024 15:38

Jadnica...toliko je na sav glas ubeđivala sve ljude da je došla da zaradi za curicu...ali...koliko vidim ni curica ni je u prvih pet ulaganja...njoj ni 200 hiljada evra ne bi bilo dovoljno za sve što je nabrojala...a gde je ono što nije ni rekla...