MILICA I TERZA SAZNALI POL DETETA! Odmah otkrili i ime bebe, a jedan detalj će vas ostaviti bez daha!

Autor:

Zadruga

01.08.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veličković otkrila ime deteta, fanovi oduševljeni.

MILICA I TERZA SAZNALI POL DETETA! Odmah otkrili i ime bebe, a jedan detalj će vas ostaviti bez daha!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milica Veličković

Učesnica rijalitija Elite 7 Milica Veličković nedavno je objavila fotografiju na društvenim mrežama koja je izazvala lavinu komentara i spekulacija. Naime, Milica je otkrila da će uskoro saznati pol svoje bebe, a sada je objavila animaciju sa plavim balonima, što je navelo korisnike društvenih mreža da zaključe da će ona i njen cimer Borislav Terzić Terza uskoro dobiti dečaka.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Milica Veličković

Milica i Terza su iznenadili javnost kada su otkrili da očekuju dete, a posebno je bilo šokantno saznanje da se trudnoća desila tokom njihovog boravka u rijalitiju.

- Nismo planirali bebu baš u rijalitiju, ali desilo se i moram da kažem da sam jako zadovoljna. On je čovek mog života - izjavila je Milica, stavljajući akcenat na svoju sreću i zadovoljstvo trenutnom situacijom.

Pored otkrivanja pola bebe, par je nedavno takođe podelio i ime koje su odabrali za svog budućeg sina - Ignjat. Ovo otkriće je izazvalo još veću pažnju medija i javnosti. Milica je takođe otkrila kako je protekao susret sa porodicom nakon izlaska iz rijalitija, ističući prijateljske i podržavajuće reakcije svoje majke i sestre. S druge strane, Terza je istakao da je dočekao kritike od svog oca, ali i da je porodica, uprkos prethodnim sukobima, bila oduševljena vestima o trudnoći.

Očekivanje deteta je uvek posebno i emotivno iskustvo, a kada je reč o javnim ličnostima, interesovanje javnosti je još veće. Milica Veličković i Borislav Terzić Terza sigurno će biti u centru pažnje sve do dolaska njihovog malog Ignjata na svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Snezana

01.08.2024 15:54

Predivno! Srecno!