MATORA ZALJUBLJENA U STANISLAVA - PUKLA BRUKA: "Ona je njega tajno pozvala u stan..." Evo ko je OCINKARIO (FOTO)

Autor:

Zadruga

29.07.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši prijatelj tvrdi da su Aneli Ahmić i Maja Marinković provalile Jovanu Tomić Matoru.

MATORA ZALJUBLJENA U STANISLAVA - PUKLA BRUKA: "Ona je njega tajno pozvala u stan..." Evo ko je OCINKARIO (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Učesnik "Elite" Marko Đedović je nakon gostovanja u "Narod pita", gde se sinoć suočio s Jovanom Tomić Matorom, nastavio da komentariše goruće teme i u emisiji "Eksluzivno".

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Marko Đedović tvrdi da su neke učesnice "Elite" provalile Matoru

On je tek tu urnisao Matoru, ističući da glumi lažnu žrtvu, što on nikako ne može da svari.

- Nikad mi nisu bili jasni ljudi koji glume žrtve, Matora je došla u studio plače... Zašto plače?! Priče da su dobro, a nisu i nikad neće biti. To ne zavisi od okruženja, nego od tebe. Matora je nastavila svoj život dalje, ali se to krije od javnosti. Ja sam rekao u "Narod pita" da jedna devojka iz njenog stana izbacuje storije, a Matora glumi žalosnu vrbu i kako joj nije dobro. To je Stefani, dete od 19 godina. To je glumatanje žrtava. Ivan stavlja crkve, idu na prave puteve i mole boga, a njima ni bog ne može da pomogne. Aneli mi je rekla da misli da je Matora zaljubljena u Stanislava, slično mi je i Maja skoro rekla. Ona je njega tajno pozvala u stan - raskrinkao je Marko bivše cimere.

Podsetimo, Matora i Stanislav su se veoma zbližili zbog toga što je on uticao da ona promeni navike i počne da vodi zdrav život, uz svakodnevne treninge, zahvaljujući čemu je skinula višak kilograma i nabacila mišićnu masu. 

Međutim, nakon što su počeli javno da razmenjuju objave na Instagramu i po napuštanju rijalitija, to je mnogima bilo čudno, te su pomislili da je tu ima i nečeg više od prijateljstva.

Ša savetuje da tuži bivšu

Đedović je pomenuo i bivšu ženu Nenada Aleksića Ša Vanju Ignjatović. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, instagram

Vanja Ignjatović i Nenad Aleksić Ša se nisu rastali na baš lep način

- Pričala je sve najgore o Ša, a onda ostavi dete kod njega. Ako se ona plašila zašto je dete ostavljala? To su ili teške laži ili je ona majka-monstrum. To su stvari koje nisu dopustive. Ona je veliki lažov, čitali smo u prepiskama kako je tražila da se stan prevede na nju. Ja bih nju tužio. Ima tu istine, ali nije baš takav, ja znam da nije. Rekla je da će ona nešto da pusti, šta? Kuknjavu od Ša? Kao da to nismo videli - zaključio je Đedović.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading