JANJUŠ POSLAO PORUKU ANELI NAKON RASKIDA: Procurilo u javnost šta se desilo u Crnoj Gori!

Autor:

Zadruga

28.07.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš pokazao kako zna da uživa!

JANJUŠ POSLAO PORUKU ANELI NAKON RASKIDA: Procurilo u javnost šta se desilo u Crnoj Gori!

Foto: Amig show

Nakon turbulentnog perioda u Beloj kući i nakon završetka "Elita 7", Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić su stavili tačku na svoju romansu. Iako su se nakon izlaska iz rijalitija udaljili jedno od drugog, nedavno su se ponovo našli u centru pažnje zbog svojih javnih izjava. Aneli je nedavno otputovala u Sarajevo gde provodi vreme sa svojom ćerkicom Norom, dok je Janjuš odlučio da se odmori u Crnoj Gori sa svojom naslednicom Krunom.

Nedavno se Janjuš oglasio putem svog Instagram naloga, gde je objavio snimke sa jahte i istakao pesmu "Više od sreće" Cece Ražnatović i Željka Joksimovića. Uz to, napisao je poruku koja je izazvala mnogo reakcija, a mnogi smatraju da je upućena upravo Aneli.

Bravo za tebe, izgledaš sjajno bez mene - napisao je Janjuš, a svi misle da je ove reči posvetio upravo Aneli.


Nedavno su se Aneli i Janjuš suočili u emisiji "Narod pita", gde je Aneli oplela po bivšem partneru. Ona je istakla da je prošli susret sa Janjušem bio veoma težak, te da je čula da je on provodio vreme u kladionici, diskoteci i kazinu, gde je navodno prokockao veliku sumu novca. Takođe, Aneli je istakla da je suočena sa kritikama zbog toga što nije otišla kući da vidi svoje dete, ali je istakla da je bila zauzeta snimanjem emisija i radom.

U jednom od nedavnih videa, Aneli Ahmić se suočila sa svojom ćerkom Norom nakon što je provela vreme dalje od nje zbog poslovnih obaveza. Njihov susret je bio emotivan i pun emocija, a Aneli je istakla da je prošla kroz teške trenutke i da je često plakala zbog odvojenosti od svoje ćerke.

Nakon svega, ostaje da vidimo kako će se odvijati odnosi između Janjuša i Aneli, ali i kako će se Aneli nositi sa izazovima majčinstva i javnog života.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading