MILJANA KULIĆ PREKINULA ĆUTNJU! Zadrugarka zagrmela iz Niša, spremna na konačni OBRAČUN: "TO SU SMRADOVI JEDNI"!

Autor:

Zadruga

28.07.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ujedena za srce!

MILJANA KULIĆ PREKINULA ĆUTNJU! Zadrugarka zagrmela iz Niša, spremna na konačni OBRAČUN: "TO SU SMRADOVI JEDNI"!

Foto: ST/Dragan Kadić

Bivša takmičarka rijalitija Miljana Kulić čitavu javnost obradovala je fotografijama rođendana svog naslednika, Željka Kulića. Njena Instagram srtanica bila je zartpana brojnim čestitkama i lepim željama, o čemu svedoče i objave na pomenutoj društvenoj mreži.

Foto: instagram.com/Marija Kulić

Objava

Miljana nije propustila priliku da se zahvali svima koji su čestitali, ali nije zaboravila da nagrdi i one koji to nisu uradili.

- Hvala svima koji mi i danas šalju čestitke. Svi oni smradovi smćarski koji su se pravili da me gotive iz rijalitija, će ostati da smrde i dalje! Željku su rođendan čestitali samo moj Darkić, moj Milanče i Ana Spasojević! Ostali smradovi smrde - napisala je Miljana besno, a potom nastavila da se obračunava sa svima onima koji su to, po njenom mišljenju, zaslužili.

Foto: instagram.com/Marija Kulić

Objava

- Njena usta kao pepeljara - napisao je Miljani neko, očigledno misleći na Mariju Kulić, koja je bila na proslavi rođendana.

- Tvoja kao klozetska šolja - napisala joj je Miljana.

- Bolesnice, on te i ne gleda, njemu je baba majka - glasio je sledeći odgovor.

- Dok sam tamo - da. Tu nema ničeg lošeg. Bake vole unuke i obrnuto. Ja mu obezbeđujem srećan život - glasio je odgovor Miljane Kulić.

Svima je poznato da je Miljana čitavo svoje ime izgradila na temelju rijalitija, a u dugim periodima njenog boravka u zatvorenom, brigu o malom Željku je preuzela baka Marija, koja mu pruža svu moguću ljubav i podršku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading