STANISLAV OTKRIO ŠTA JE MIONA RADILA PRED "ELITU"! Isplivala najstroža tajna IZ KARANTINA, ovo je krio mesecima!

Autor:

Zadruga

28.07.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši ljubavni par je noćas izneo sav zaostali prljav veš iz veze a nisu želeli ni da se pozdrave u studiju.

STANISLAV OTKRIO ŠTA JE MIONA RADILA PRED "ELITU"! Isplivala najstroža tajna IZ KARANTINA, ovo je krio mesecima!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Darko Tanasijević je u najiščekivanijoj noći ugostio bivše rijaliti takmičare "Elite" Stanislava Krofaka i Mionu Jovanović u emisiji “Narod pita”. Ovo je bilo njihovo prvo suočavanje pred kamerama nakon rijalitija.

Voditelj je u jednom trenutku čitao pohvale i kritike koje su im upućivali korisnici društvene mreže “X”.

Foto: printscreen/RTV Pink

 

- Satkana od zlobe i mesa, porodicu dovodi do stresa. Izabrala je pesmu i karijeru, da se se uvuče Ša, nema barijeru. Ja te VO, rekla je Stanku, ali je kod Ša pronašla banku. Ne sluša mamu, tatu i baku. Nije joj problem ni da bude u braku. Sve zarad višeg cilja, a ljubavi nema. Biće joj i Ša još jedna šema. Da uđe u Elitu 8 i prevari Ša, kao Stanka. Nisu joj strani starci jer je bitna banka - pročitao je Darko pesmu koju je jedan Mionin hejter napisao na aplikaciji X.

- Možeš to mnogo bolje, ovo je osrednje. Kada se budeš više potrudio, dobićeš pohvalu. Ja nisam osoba koja vara, to što mi se desilo jednom u životu da izađem iz veze u kojoj sam bila varana, a to niko ne uzima u obzir - rekla je Miona.

- Znala je sve, samo se sad pravda. Njoj je tad odgovaralo, pa nije pričala i raskidala - rekao je Stanislav.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanisalv Krofak

- On bih voleo da bude gospodin savršen, bezgrešni. Ja sam samo dan dva pre karantina videla da me on vara. U automobilu sam mu priznala neke stvari, nisam to tako doživela, nisam mogla da povežem da me sve vreme varao, to je kao druga osoba - rekla je Miona.

- Evo ja imam poruke koje mi je slala iz karantina. Evo napisala odlazim volim te najviše na svetu bebice moja, ne piši ništa - rekao je Stanislav.

 - Zašto mu tada nisi rekla da te mnogo povredilo? - upitao je Darko.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading