MAJA I STANISLAV UHVAĆENI ZAJEDNO! Nakon VESTI DA JE TRUDNA, Krofak starleti PRUŽIO DRUGU ŠANSU?!

Autor:

Zadruga

24.07.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igre bez granica!

MAJA I STANISLAV UHVAĆENI ZAJEDNO! Nakon VESTI DA JE TRUDNA, Krofak starleti PRUŽIO DRUGU ŠANSU?!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maja i Krofak

Stanislav Krofak bio je svima jedan od najomiljenijih takmičara "Elite", a oko mu je zapelo baš za najzgodniju starletu, Maju Marinković.

Nakon što je sezona uspešno privedena kraju, mnogo prašine se podiglo upravo oko ovog para. Taki Marinković je navodno izneo stvari koje se Krofaku nisu dopale, potom su se raširile glasine da Maja koristi Krofaka kako bi se domogla Filipa Cara koji živi blizu MMA borca, a na kraju se proširila čak i priča da je Maja u drugom stanju.

Foto: Republika

Maja i Taki

- Jako sam zadovoljan Majinim učešćem, ja njoj ugađam narednih par dana dok dođe sebi. Što se tiče nje i Cara ne dajem izjave kada je ona napolju, a ni za Stanislav me ne zanima, to je njena stvar. Ona sada može sama da komentariše sve i da govori sve šta želi - govorio je Taki.

- Mi smo u skroz korektnim odnosima, drugarskim. Krenulo je to lepim tokom, međutim, situacija se okrenula naprasno. Videćemo šta će biti, ja ništa loše neću komentarisati - rekla je Maja počtkom nedelje o Stanislavu.

Republika

Foto: Instagram.com/stanislav_pantera_krofak

 

Sada se i Stanislav oglasio i čitavu javnost ostavio u šoku. Naime, Stanislav je podelio snimak iz emisije Amidži Šou, gde su nedavno gostovali. Na snimku, u istom kadru su uhvaćeni starleta i MMA borac, što je odmah podiglo mnogo prašine među auditorijumom, koji se pita da li su korak bliže zvaničnom pomirenju, kako i kako će na ovo sve reagovati Krofakova ćerka koja je otvoreno priznala da joj se Marinkovićeva ne dopada. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading