RASKID MIONE I ŠA U NAJAVI! Pojavio se ŠOK DOKAZ o BRAKU sa Ivanom, Jovanovićeva ne sme da sazna šta joj je uradio iza leđa!

Autor:

Zadruga

23.07.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša će biti na velikim mukama, ako Miona Jovanović ovo sazna!

RASKID MIONE I ŠA U NAJAVI! Pojavio se ŠOK DOKAZ o BRAKU sa Ivanom, Jovanovićeva ne sme da sazna šta joj je uradio iza leđa!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

Rijaliti par iz ,,Elite" Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša nakon izlaska sa imanja u Šimanovcima su zapoečli zajednički život u Zemunu. Njih dvoje su otvoreno govorili prethodnih dana da su u idealnim odnosima i da nemaju velike dramatične situacije kao što smo imali prilike da ih gledamo prethodnih 10 meseci tokom boravka u rijalitiju. 

Međutim, nakon ovog dokaza, možda se Miona bude naljutila na Nenada. Naime, na jednoj Instagram stranici koja se bavi raskrinkavanjem tajni takmičara, pojavila se fotografija iz Nenadove prošlosti, odnosno iz braka sa bivšom suprugom Ivanom Aleksić, a odmah pored i slika sa Mionom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samorealno_6

 

Admini stranice su uporedili da je Nenad iste stvari radio sa Mionom i sa Ivanom, odlazeći na kafu, dok su im na čašama bila ispisana imena. Mnogi su pomislili da će ovo Mionu razljutiti, jer je već pravila dramu uživo u emisiji, zbog pesme za koju je posumnjala da je Ša posvetio bivšoj supruzi, te ga je naterana da numeru i spot ,,April", koja je posvećena bivšoj devojci Tari Simov obriše sa platforme Jutjub. 

Bivša supruga Nenada Aleksića Ša, Vanja Aleksić, pre nekoliko dana zapretila je bivšem mužu nakon što su isplivale njene prepiske sa reperom dok su još uvek bili zajedno.

Foto: Printskrin/RTV PINK, instagram

Vanja Ignjatović i Nenad Aleksić Ša

 

- Samo da poručim mom bivšem mužu, Nenadu Aleksiću, uživaj sa svojom devojkom (Mionom Jovanović). Deset meseci ste bili pod kamerama, sad ste konačno u stanu bez kamera, uživajte u svom životu. Ostavite mene na miru, Nešice, zato što vrlo dobro znaš šta si radio i šta si sve izgovarao. Tako da možda bi ti bilo bolje da malo ućutiš, pst - rekla je Vanja u snimku koji je objavila.

Nakon Vanjine najave da će uskoro raskrinati sve Nenadove tajne, on se oglasio i prokomentarisao njenu pretnju.

- Ne zanima me apsolutno, ni ona, ni njeni tajni materijali. Tu nema ništa što meni može da promeni život, gluposti. To govori o njoj, ako hoće da se bavi time. Mene to apsolutno ne zanima jer znam da sam čist pred Bogom. Doviđenja, prijatno što se tiče nje tiče. Uživam sa Mionom, prošlost me ne zanima - poručio je Ša za "Pink" na snimku koji kruži društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading