ŠOKANTNO! Janjuš HITNO napustio Srbiju, pa UHVAĆEN na OVOJ lokaciji u njenom društvu!

Autor:

Zadruga

23.07.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš hitno napustio Srbiju!

ŠOKANTNO! Janjuš HITNO napustio Srbiju, pa UHVAĆEN na OVOJ lokaciji u njenom društvu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon deset meseci provedenih u rijalitiju "Elita", bivši takmičar Marko Janjušević Janjuš odlučio je da napusti Srbiju i uputi se ka toplijim krajevima u društvu svoje ćerke Krune. Njih dvoje su se zaputili ka Crnoj Gori, gde su zajedno proveli vreme na plaži i objavili prvu fotografiju sa ovog putovanja.

Marko Janjušević Janjuš je stekao popularnost u Srbiji kao takmičar rijalitija "Elita", gde je proveo deset meseci u izolaciji. Tokom boravka u rijalitiju, Janjuš je privukao pažnju javnosti svojim aktivnostima i ponašanjem, te je postao jedan od najzapaženijih učesnika ovog TV formata.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš u emisiji ,,Narod pita"

 


Nakon završetka učešća u rijalitiju, Janjuš je doneo odluku da napusti Srbiju i uputi se ka Crnoj Gori, gde je želeo da provede vreme sa svojom ćerkom Krunom. Ova odluka izazvala je interesovanje javnosti, te su mnogi pratili putovanje ove poznate ličnosti.

Po dolasku u Crnu Goru, Marko Janjušević Janjuš i njegova ćerka Kruna su odlučili da se opuste na plaži i uživaju u toplom vremenu i prelepim pejzažima. Objavili su prvu fotografiju sa ovog putovanja, čime su obradovali svoje pratioce na društvenim mrežama.

 

 


Ovo putovanje predstavlja poseban trenutak za Marka Janjuševića Janjuša, koji je imao priliku da provede kvalitetno vreme sa svojom ćerkom Krunom nakon dužeg perioda odvojenosti. Njihova zajednička fotografija sa plaže u Crnoj Gori privukla je pažnju javnosti i izazvala brojne pozitivne reakcije.

Nakon boravka u Crnoj Gori, Marko Janjušević Janjuš i njegova ćerka Kruna planiraju da nastave sa uživanjem u toplim krajevima i provedu vreme zajedno. Njihova prisutnost na društvenim mrežama privlači pažnju javnosti, te se očekuje da će nastaviti da dele svoje avanture sa svojim pratiocima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading