OTKRIVEN IDENTITET UBICE! Progovorio i unuk štićenice staračkog doma: "Majka ubice je bila u sobi s mojom bakom"

Autor:

Svet

22.07.2024

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubijeno petoro, ranjeno takođe pet osoba

OTKRIVEN IDENTITET UBICE! Progovorio i unuk štićenice staračkog doma: "Majka ubice je bila u sobi s mojom bakom"

Foto: Franz P. Sauerteig from Pixabay

Hrvatski ratni veteran upao je jutros u Dom za starije i nemoćne u Daruvaru i počeo da puca te ubio majku, štićenice, zaposlene...

Kako se nezvanično saznaje od izvora bliskih istrazi, muškarac sa vatrenim oružjem je ubio više osoba u Domu za starije i nemoćne osobe u Mažuranićevoj ulici. Prema nezvaničnim informacijama, ubijeno je pet osoba. Uhapšen je i pod nadzorom policije. Još je pet osoba ranjeno i prevezeno u bolnicu. Takođe, hrvatski mediji nezvanično su saznali i identitet ubice, a njegovi inicijali su K.P

Novinari 24 sata razgovarali su sa unukom jedne od štićenica doma.

- Moja baka je u tom domu nekih pola godine. Majka ubice je bila u sobi s mojom bakom. Premestili su je u drugu sobu nedavno i tokom pucnjave je, srećom, bila u drugoj prostoriji. Roditelji su mi ispred doma, ne smeju da uđu unutra jer je uviđaj u toku - rekao je unuk jedne od štićenica doma.

"Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska je danas, 22. jula, u 10.10 sati primila dojavu da je muška osoba upotrebom vatrenog oružja usmrtila i ranila više osoba u domu za starije i nemoćne osobe.

Osoba koja se dovodi u vezu s počinjenjem je pod nadzorom policije. Na mestu događaja sledi uviđaj kojim rukovodi zamenica županijskog državnog tužilaštva u Bjelovaru", navode iz PU bjelovarsko-bilogorske.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading