NOVI ODLAZAK SA MARAKANE! Zvezda poslala igrača na POZAJMICU!

Autor:

Sport

19.07.2024

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Minute će skupljati u novom superligašu.

NOVI ODLAZAK SA MARAKANE! Zvezda poslala igrača na POZAJMICU!

Foto: Starsport

Posle odličnih igara u dresu Novog Pazara, mladi levi bek Ebenezer Anan skrenuo je pažnju srpskog šampiona i u transferu vrednom 200.000 evra prešao u Crvenu zvezdu.

Ovaj 21-godišnji fudbaler, koji se kalio u italijanskoj Bolonji nije se dugo zadržao na stadionu "Rajko Mitić". Prema saznanjima Mozzart Sporta, naredna destinacija Anana, koji može da odgovori i poziciji štopera, naredne mesece provešće na pozajmici u OFK Beogradu.

Prošao je Ebenezer kompletne letnje pripreme sa crveno-belima, ali očigledno nije uspeo da se nametne Vladanu Milojeviću kako bi ostao u ekipi koja će se takmičiti za ulazak u Ligu šampiona i petu uzastopni trofej u Superligi Srbije. Da nekadašnji igrač Bolonje ne bi sedeo na tribinama, dogovorena je pozajmica na Staru Karaburmu, pa se očekuje da će fudbaler iz Gane dobiti značajnu minutažu.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Ebenezer Anan

"Romantičari" su se ubedljivo vratili u elitni rang, posle dugo godina, a OFK Beograd je već angažovao nekoliko talentovanih igrača Crvene zvezde koji će pokušati da se pod vođstvom Sima Krunića nametnu za povratak na Marakanu i pomognu plavo-belima da, pre svega, sačuvaju superligaški status.

Anan je prošle sezone za Novi Pazar odigrao 32 utakmice u svim takmičenjima i upisao dve asistencije. Najčešće je igrao na mestu levog beka, ali povremeno i u veznom redu, na levoj strani romba.

Od igrača koji su stigli iz Crvene zvezde u svojim redovima OFK Beograd sada ima Uroša Kahvića, Uroša Lazića, Alekseja Vukićevića, Aleksu Cvetkovića, Jovana i Nikolu Mituljikića, Edmunda Ada i Novaka Gojkova, a tu je i bivši univerzalac Marko Gobeljić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading