AKO PROĐE DINAMO! Partizan čeka PAKAO u 3. kolu kvalifikacija za LŠ! Ovo su mogući RIVALI crno-belih!

Autor:

Sport

19.07.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve mina do mine u narednoj rundi.

AKO PROĐE DINAMO! Partizan čeka PAKAO u 3. kolu kvalifikacija za LŠ! Ovo su mogući RIVALI crno-belih!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana spremaju se za novu sezonu koju će započeti danas, kada će se u Humskoj "gostovati" ekipi Napretka u okviru prvog kola Superlige Srbije. Ovo će biti samo uvod u niz izazova koji ih očekuju u narednim nedeljama.

Samo četiri dana nakon meča sa Napretkom, izabranike Aleksandra Stanojevića očekuje meč sezone - duel drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Dinama iz Kijeva.

Susret sa Kijevljanima će se odigrati u poljskom Lublinu, zbog ratnog stanja u Ukrajini, dok je revanš zakazan za 31. jul u Humskoj. Međutim, zbog kazne UEFA, revanš meč će se igrati pred praznim tribinama.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Ukoliko Partizan uspe da u dvomeču izbaci Dinamo iz Kijeva, pred njima će biti velika iskušenja protiv klubova koji su prethodnih sezona bili učesnici Lige šampiona. Potencijalni rivali poput Glazgov Rendžersa, Slavije Praga, Salcburga i Lila, čine put ka elitnom takmičenju veoma otežanim.

U slučaju da Partizan ne uspe da se plasira u Ligu šampiona, selidba u Ligu Evrope je neizbežna. Dvomeč trećeg kola kvalifikacija za ovo takmičenje predstavljaće dodatni izazov sa potencijalnim rivalima poput hrvatske Rijeke, turskog Trabzona, belgijskog Serkl Briža, švajcarskih Serveta i Lugana, grčkog vicešampiona Panatinaikosa i još jednog ukrajinskog tima - Krivbasa.

Nema sumnje da novi početak sezone za "parni valjak" donosi sa sobom niz izazova na evropskoj sceni. Ostaje da se vidi kako će Stanojevićevi izabranici odgovoriti svim velikim zahtevima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading