JOKIĆ IZGLEDA KAO STRAŠNI GENERAL SRBIJE U RATU! SVI SU ZADIVLJENI NIKOLINOM STRAŠĆU DOK IGRA ZA REPKU: Govorili su da nam ne treba "konjušar", a on je VEĆ svima zapušio usta

Autor:

Sport

19.07.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evidentno je da tim sa njim dobija potpuno novu dimenziju

JOKIĆ IZGLEDA KAO STRAŠNI GENERAL SRBIJE U RATU! SVI SU ZADIVLJENI NIKOLINOM STRAŠĆU DOK IGRA ZA REPKU: Govorili su da nam ne treba "konjušar", a on je VEĆ svima zapušio usta

Foto: Profimedia

Košarkaška reprezentacija Srbije završila je pripremni turnir u Abu Dabiju bez pobede, ali to ne treba uopšte da brine. Probao je Pešić da rotira i da šansu određenim igračima da pokažu da zaslužuju mesto među 12 na Olimpijskim igrama, međutim, nisu je iskoristili.

Jasno je prema pruženim partijama ko nije dovoljno spreman da nastupi za "orlove". Neki su odigrali iznad očekivanja, neki malo ispod, ali kada se ceo tim uigra, a imaće prilike da do Pariza to uradi što kroz trening, što kroz još pripremnih mečeva, možemo sigurno da "pucamo" na medalju.

Imajte na umu da Bogdan Bogdanović nije igrao u Emiratima, te da su u Beogradu ostali i važni šrafovi iz Manile - Dejan Davidovac i Nikola Jović i da njihovim povratkom Srbija postaje potpuno novi tim. A na to u velikoj meri utiče i najbolji igrač na svetu.

Pre turnira u Abu Dabiju, protiv Francuske Karijevi igrači su pokazali svu nadmoć, predvođeni trostrukim MVP NBA lige kog su pomno pratili svi ostali srpski košarkaši. Čini se da je hemija iz Manile samo još više porasla, a partijama koje pruža ovog leta Nikola Jokić je već sada zapušio usta onima koji su pričali da nam "konjušar iz Denvera ne treba".

Protiv "trikolora" bio je daleko najbolji pojedinac na terenu sa 20 poena i 12 skokova, a i protiv Australije je imao dabl-dabl učinak sa po 14 poena i uhvaćenih lopti, uz još tri dodavanja. Konačno, protiv Amerikanaca je pokazao da ima najviše iskustva igranja "preko bare" i da najbolje zna sa njima da se nosi zabeleživši 16 poena i 11 skokova.

Primetili su to navijači u Srbiji, ali i u svetu, pa se društvenim mrežama već danima širi snimak Jokića koji protiv SAD pokazuje emocije kakve ne viđaju oni koji prate NBA. Dok se vraćao na svoju polovinu, as Denvera je zaurlao na svoje saigrače bodreći ih i tapšući im. Na Tviteru stranci pišu kako "izgleda kao strašni ratni general Srbije", dok i ovdašnji ljubitelji košarke sada "jedu" svoje kritike koje su uputili na njegov račun prošlog leta.

Evidentno je da ekipa sa njim dobija potpuno novu dimenziju i nadamo se da će nas voditi do još jednog srebra na OI u svojoj reprezentativnoj karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading