TRAGEDIJA TOKOM LJUBAVNOG ZANOSA: Muškarac u Požarevcu preminuo od srčanog udara nakon što je popio previše "Vijagre"

Autor:

Vesti

17.07.2024

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

P. Ž. je prvo popio jednu tabletu, ali je, pošto nije odmah delovala, odlučio da uzme još dve.

TRAGEDIJA TOKOM LJUBAVNOG ZANOSA: Muškarac u Požarevcu preminuo od srčanog udara nakon što je popio previše "Vijagre"

Foto: Borislav Zdrinja/ZIPAPHOTO/ATAImages

Muškarac P. Ž. (51) iz Požarevca preminuo je 6. jula uveče tokom seksualnog odnosa sa lokalnom odbornicom M.M. u svom automobilu, nakon što je uzeo prekomernu dozu tableta za potenciju "Vijagra". Prema informacijama iz Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu, obdukcija je pokazala da je uzrok smrti srčani udar izazvan kombinacijom tableta koje je pio.

P. Ž. je prvo popio jednu tabletu, ali je pošto nije odmah delovala, odlučio da uzme još dve. Telo je pronašao prolaznik u 23:40, pored automobila parkiranog na putu između Požarevca i Kostolca.

Prolaznik je pozvao Hitnu pomoć, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt. Policija je potvrdila da su lekari u Hitnoj pomoći samo mogli da potvrde smrt, jer nije bilo mogućnosti za intervenciju.

Naime, prema saznanjima Insajdera Mileta Sove, u izjavi koju je odbornica dala dežurnim lekarima koji su dolaskom na licu mesta mogli samo da konstatuju smrt ljubavnika, ljubavni par je prethodno uživao u romantičnoj večeri u restoranu u Zabeli, gde su se nakon večere uputili prema selu Petka i u ataru sela kod farme parkirali auto kako bi uživali u se*su, pa je on posegao za lekovima za potenciju “vijagra”, koje je sa sobom poneo. Popio je jednu tabletu, ali pošto ona nije odmah delovala, odlučio je da popije još dve, iako je na uputstvu jasno naznačeno da dejstvo stimulansa počinje tek za pola sata.

Međutim, u trenutku kada su stupili u seksualni odnos, nesrećnom čoveku je pozlilo.

Prekomerna doza izazvala je toliko jak srčani udar da je nesrećni čovek na mestu ostao mrtav. Unezverena odbornica uspela je nekako da ga pomeri, a kada je videla da ne daje znake života, odmah je pozvala Hitnu pomoć. Lekari su dali sve od sebe da ga vrate u život, ali bezuspešno – , ispričao je izvor Insajdera Mileta Sove.

Odbornica je zatražila hitnu intervenciju Hitne pomoći, ona je takođe primila terapiju za umirenje.

U Policijskoj upravi Požarevac potvrdili su ove informacije i dodali da je beživotno telo muškarca starog 51 godinu pronađeno pored automobila, preneo je portak tpknews.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading