ŽOC IMAO PORUKU ZA DANILOVIĆA, PA JEDNOM IZJAVOM BACIO NAVIJAČE U TRANS: Obradović poručio OVO!

Autor:

Sport

19.08.2024

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će imati odjeka kao i ona utakmica prošle godine na Tašmajdanu - poručuje Obradović.

ŽOC IMAO PORUKU ZA DANILOVIĆA, PA JEDNOM IZJAVOM BACIO NAVIJAČE U TRANS: Obradović poručio OVO!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Košarkaški klub Partizan je odlučio da potpuno renovira tim za sledeću sezonu, a zvanična promocija svih igrača počela je spektakularno, uz ovacije navijača za igrače i Željka Obradovića, kao i koncert Simfonijskog orkestra iz Zrenjanina. Trener crno-belih je istakao da je oduševljen promocijom i zahvalio se svima.

- To je ono kad misliš da si sve prošao i sve video. Važi. Želim da se zahvalim svim ljudima iz kluba na svemu ovome. Pomeramo granice. Ovo će imati odjeka kao i ona utakmica prošle godine na Tašmajdanu - rekao je Žoc i dodao:

- Čestitam reprezentaciji Srbije na uspehu. Saši Daniloviću, predsedniku KSS, Kariju Pešiću selektoru, našem kapitenu Vanji Marinkoviću, Aleksi Avramoviću koji je do nedavno bio sa nama, dvojici bivših naših igrača Bogdanu Bogdanoviću i Nikoli Milutinovu, kao i svim ostalim igračima koji su nas učinili srećnim. Zahvaljujem se svim doskorašnjim igračima. Puno sreće im želim, zauvek će biti u našim srcima - jasan je Obradović.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Željko Obradović

Poručio je da je cilj dobijanje licence od Evrolige na tri godine.

- Odlučili smo se da napravimo novi tim. Imamo 16 igrača. Tim ima prosek 25 godina, bićemo jedan od najmlađih timova. Zahvaljujem se predsedniku Ostoji Mijailoviću i Upravnom odboru što su učinili sve da budemo konkurenti. Sledeće godine ćemo probati da bodijemo licencu na tri godine. To je prioritet - naveo je trofejni sturčnjak.

Tim je spoj mladosti i iskustva.

- Imao sam sa igračima sastanak pre nekoliko sati i rekao im da će osetiti šta znači Partizan. I siguran sam da će tek osetiti. Želim vam dobrodošlicu u našu zemlju Srbiju i naš klub Partizan. Osetićete nešto što niste u drugim klubovima. Tim je spoj mladosti i iskustva - podvukao je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading