SINE DOBRODOŠAO KUĆI! Povratak VELIKOG kapitena VANJE - PARNI VALJAK je sada potpun!

Autor:

Sport

19.08.2024

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cela dvorana je grmela!

SINE DOBRODOŠAO KUĆI! Povratak VELIKOG kapitena VANJE - PARNI VALJAK je sada potpun!

Foto: Republika

Veče u crno-belim bojama ispunjeno emocijama, ponosom i muzikom, obeležilo je zvaničnu promociju novog tima KK Partizan za sezonu 2024-2025. Uz ovacije okupljenih navijača i spektakularni koncert Simfonijskog orkestra iz Zrenjanina, Partizan je predstavio svoj novi tim predvođen kapitenom Vanjom Marinkovićem, najmlađim kapitenom u istoriji kluba, koji je istakao svoju čast što ponovo nosi crno-beli dres.

 

 

- Dobro veče, Partizanovci. Pre svega da vam se zahvalim od srca što ste sa nama i što ste došli u ovolikom broju. Moram da kažem da sam ponosan što sam ponovo ovde i posebna mi je čast što ću biti kapiten najvećeg kluba na svetu, kluba gde sam stasao i gde sam se rodio kao igrač. Verujem u svoje saigrače, upoznali smo se pre 20 minuta, verujem u Upravu i u sve vas. Ne bih mnogo dužio, jer igra je ona kako mi pričamo, a ne ovo ovde. Igrati za Partizan je privilegija i čast, najlepša stvar na svetu i to znači igrati za najbolje navijače na svetu. Živeo Partizan - izjavio je novi kapiten crno belih, Vanja Marinković.

 

 

Tokom večeri predstavljeni su i novi igrači među kojima su Brendon Dejvis, Ife Lundberg, Aleksej Pokuševski, i mnogi drugi koji će pojačati redove crno-belih. Marinković je dodatno naglasio da je igranje za Partizan privilegija i čast, uz zahvalnost navijačima na neizmernoj podršci. Crno-bela simfonija bila je savršen uvod u novu sezonu, koja će, prema rečima igrača i trenera, biti još jedna borba za trofeje i čast kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading