MIONINI RODITELJI PROŽIVLJAVAJU JEZIV PAKAO: Nakon FINALA tek im sledi PAKAO zbog Ša!

Autor:

Zadruga

16.06.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković opleo žestoko po Nenadu Aleksića Ša.

MIONINI RODITELJI PROŽIVLJAVAJU JEZIV PAKAO: Nakon FINALA tek im sledi PAKAO zbog Ša!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Voditeljka Ana Radulović ugostila je oca Maje Marinković, Takija Marinkovića koji je progovorio o odnosu Mione Jovanović Nenada Aleksića Ša.

- Taki jel se slažete sa gledaocima da se Miona sveti Ša ili će mu se osvetiti tako što će biti sa Stanislavom? - upitala je Ana.

- Već je jasno da od tog posla nema ništa, Ša je izgubio kompas, njeni roditelji će po svaku cenu hteti da ga rastave od njega. Ona je punoletna, ali izgleda da joj se zgadio - rekao je Taki.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Taki Marinković Elita 7

 

Taki je nedavno prokomentarisao Aneli Ahmić i Janjuša:

Aneli bi isto tako prošla pre neko veče da nije bilo obezbeđenja jer je on jedan nasilnik koji vređa i mrzi žene, a ima žensko dete. Oni su svi pravili Maju ludom, a vidite šta je radio Maji iza leđa. On je jedan monstrum, sve sam to preživeo. Maja nikad nije lagala. Ponosan sam na svoju ćerku šta je sve izdržala i pretrpela na svojim malim plećima i kojeg je klošara izdržavala, davala mu pare ko zna za šta. Videli ste šta je pričao da mu nije krivo što je išla kod doktora na kiretažu to je monstruozno, a tako će i Aneli proći ništa bolje nego Maja. Svi su se tada ogrešili o moju ćerku – rekao je Taki, a onda otkrio da ništa od toga u tim trenucima nije znao:

Foto: TV Pink/printscreen

Taki Marinković Elita 7

 

- Nisam jer je njoj tada jedna mnogo pametna i jaka žena sa "Pinka" pomogla bez mog znanja i za to nikada ne mogu da se odužim toj osobi i toj kući. Ona meni nije smela tada da kaže da je trudna, a Aneli će proći kao Maja. Od tog posla nema ništa i čim bude izašla napolje ne znam koja je njena nedelja ona će otići na kiretažu i ona je toga svesna. Ne gotivim te devojke svašta su rekle za mene, ali uvek gledam žensku stranu.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading