LUNA ĐOGANI PODELILA NIKAD RADOSNIJE VESTI! Čestitke stižu sa svih strana, veliko SLAVLJE u njihovom domu (FOTO)

Autor:

Zabava

26.06.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javno se pohvalila koliko je ponosna!

LUNA ĐOGANI PODELILA NIKAD RADOSNIJE VESTI! Čestitke stižu sa svih strana, veliko SLAVLJE u njihovom domu (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Luna Đogani

Nina Đogani, mlađa ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, izazvala je oduševljenje svojih fanova kada se pojavila na maturskoj večeri u zanimljivoj kreaciji koju je ponosno pokazala njena sestra Luna na društvenim mrežama. Naime, pobednica druge sezone rijalitija "Zadruga" je podelila fotografiju svoje sestre uz reči punog ponosa, ističući lepotu svoje mlađe sestre koja je zasenila na ovom važnom događaju.

- Moja prelepa maturantkinja - napisala je ponosna Luna.

Republika

Foto: instagram.com/luna_djogani

Luna Đogani instagram

Inače, nakon turbulentnog perioda kroz koji su prošli, porodica Đogani se ponovo okupila kako bi podržala Ninu na završnoj svečanosti srednje škole. Luna, Anabela i Gagi su zajedno došli na priredbu koju je škola organizovala povodom kraja školske godine, pokazujući javnosti da su njihovi odnosi konačno stabilizovani. Anabela je takođe podelila nekoliko snimaka sa proslave, dok je Nina objavila sliku sa ponosnim tatom koji je ljubi.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Nina Đogani sa ocem Gagijem

Podsećanja radi, pojavljivanje Lune Đogani na jednoj proslavi pre nekoliko dana izazvalo je spekulacije među njenim pratiocima da je možda u drugom stanju. Luna, koja je u srećnom braku sa Markom Miljkovićem i majka dve devojčice, Mie i Lane, privukla je pažnju javnosti svojim izgledom, što je dovelo do pitanja da li je možda u blagoslovenom stanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading