ANITINA BIVŠA DRUGARICA OCRNILA ANĐELA: Otkrila njegov TAJNI PLAN, a tek da čujete šta SAD misli o Stanojlovićevoj!

Autor:

Zadruga

16.06.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danka Grujić razvezala jezik nakon izlaska iz Elite!

ANITINA BIVŠA DRUGARICA OCRNILA ANĐELA: Otkrila njegov TAJNI PLAN, a tek da čujete šta SAD misli o Stanojlovićevoj!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Anita i Anđelo

Danka Grujić napustila je rijaliti sinoć tokom emisije "Vanredno izbacivanje", gde je osvojila najmanje glasova publike. Atraktivna bivša učesnica oglasila se nakon izbacivanja i analizirala odnose u Beloj kući, a posebno se osvrnula na vezu Anite Stanojlović i Anđela Rankovića, sa kojima je imala neke od najžešćih sukoba.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Danka Grujić

- Kada je reč o Aniti i Anđelu, bila sam uz Anitu kada je prolazila kroz težak period, bilo mi je žao, a onda se ona odjednom promenila kada je Anđelo ušao. Distancirala se od mene, ponašala se drugačije prema meni, iako sam ja bila u okej odnosima i sa njom i sa njim. Razumela sam i zašto, Anita je ljubomorna čak i na njegovu senku, ali smatram da sam ja neko ko je muškarce uvek držao na distanci i nije me iskreno niko zanimao. Kada sam ja imala sukob sa Mionom ona je počela da provocira dobacuje, mene je to nerviralo, ali sam kulirala sve dok nije počela da ponižava i vređa, ja joj naravno nisam ostala dužna. Anđelo je odmah krenuo da skače da je brani, vređao me i pretio ničim izazvan i tako je to krenulo. Ne razmišljam o njima iskreno, ne mislim im ništa loše, samo takve ljude ne želim u svom okruženju. Mislim da je Anđelo najveći folirant i ovo sve glumi zarad višeg cilja, nije iskren u ovome i sve mu je plan. Oboje su pokazali ko su i kakvi su, kada su me ponižavali i vređali, a kada sam im govorila istinu o njima to ih je bolelo i onda bi okrenuli priču i govorili kako mi njih vređamo i kako već izvrću reči i ostalo. Ne mislim ništa lepo o njima - istakla je Danka.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita i Anđelo

Ona je prokomentarisala i druge parove - Mionu Jovanović i Nenada Aleksića Ša, kao i Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša.

- Miona i Ša, i tu sam jasna od početka. Miona igra igru i koristi njega do kraja, kao odskočnu dasku kada je njena karijera u pitanju. Mislim da je on dobar momak, ali da je slepo zaljubljen i da ne vidi neke stvari. Devojka koja voli, ne ponaša se kao što se ona ponaša prema njemu. Mislim da će ga ostaviti čim bude ostvarila svoje ciljeve. Janjuš voli Aneli, mislim da nikog nije voleo tako. Ja ga razumem jer on nije isti otkad je izgubio brata. Mislim da mu je jako teško zbog svega. Svašta ga je snašlo. Ona je totalno pogubljena i ona je doživela svašta nešto loše. Mislim da će biti drugačije kada izađu i popričaju o svemu. Imaju preveliki pritisak sa svih strana. Nije im lako iskreno. Nadam se da će to biti okej. Mislim da njihova ljubav može opstati kada budu napolju - poručila je ona za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading