ANELINA MAJKA VREĐA ROĐENU UNUKU NA STRAVIČAN NAČIN: Ćerka joj ovo NEĆE OPROSTITI, čeka se hitna odluka Durdžića!

Autor:

Zadruga

17.06.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić ni ne sluti šta radi njena majka!

ANELINA MAJKA VREĐA ROĐENU UNUKU NA STRAVIČAN NAČIN: Ćerka joj ovo NEĆE OPROSTITI, čeka se hitna odluka Durdžića!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com printscreen

Majka starlete Aneli Ahmić, Jasna Ahmić je vrlo aktivna na društvenim mrežama, a poslednje oglašavanje izazvalo je veliki haos i komentare. Naime, na Instagram profilu objavila je fotografiju Aneline ćerkice Nore, koja pozira pored jednih besnih kola, a komentar koji je objavila izazvao je lavinu. 

Jasna je uporedila Noru sa Asminom Durdžićem, njenim ocem, a zbog komentara koji je ostavila da njena unuka voli tuđa kola, poput tate mnogi su osudili. 

- Nora voli tuđa kola, ista otac - napisala je Aneli Ahmić. 

Foto: Instagram.com

Jasna Ahmić Instagram

- "Strašno da tako baka priča za unuku", "Asmin za ovo treba da tuži", "Aneli joj ovo neće oprostiti kada bude videla" - samo su neki od komentara. 

Povodom trudnoće Aneli Ahmić, cela njena porodica je i dalje u šoku, a kako saznajemo od izvora bliskog njenoj majci Jasni i sestri Siti, njih dve i dalje ne mogu da poveruju da je ona dozvolila da u rijalitiju ostane u drugom stanju. 

Posebno je sporno što je to uradila s Markom Janjuševićem Janjušem, s kojim je sve vreme u turbulentnoj vezi, tokom koje su se svađali, vređali i psovali, a onda opet mirili.

Foto: printscreen/RED TV

Jasna Ahmić

 

- Njena majka Jasna se više ne oglašava, zna se kako je reagovala i pre i kad je čula da ih je Aneli ovako obrukala. I Sita je uvek govorila da joj se ne sviđa što se pomirila s Janjušem i sav taj njihov odnos, a kamoli sad još i dete, ali je nagoveštavala da će sestru podržati ukoliko se to desi - priča porodični prijatelj i dodaje: 

- Međutim, sada se ni ona ne oglašava, čak i nama prijateljima samo kratko kaže: "Kod kuće smo svi u šoku!" Ne znaju šta ih je snašlo, ni kako nije razmišljala svojom glavom koliko će ovim da povredi najbliže.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
djole

17.06.2024 20:37

Anei, Sita i Jasna tri opajdare, isto samo drugo pakovane