MISTERIOZNA OSOBA POSETILA STAN ZOKIJA ŠUMADINACA NAKON SMRTI: Stravičan detalj ispred vrata JEŽI DO KOSTIJU, suze same teku!

Autor:

Zabava

07.06.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta se našlo ispred doma bivšeg rijaliti učesnika!

MISTERIOZNA OSOBA POSETILA STAN ZOKIJA ŠUMADINACA NAKON SMRTI: Stravičan detalj ispred vrata JEŽI DO KOSTIJU, suze same teku!

Foto: Shutterstock, Privatna arhiva

U javnosti je poput odjeknula vest da je bivši učesnik rijalitija "Zadruga" i pevač Zoran Zoki Šumadinac iznenada preminuo u 49. godini, u snu usled srčanog zastoja. Ispraćaj na večni počinak će se održati u nedelju, 9. juna 2024. godine u 13 časova, u selu Natalinci kod Gornjeg Milanovca, a potresan prizor ispred njegovog stana ledi krv u žilama.

Naime, kako se može videti ispred vrata stana u kojem je popularan šoumen živeo do svoje smrti, prolaznici su zatekli jednu sveću i buket plavog cveća, prenosi Telegraf.

Republika

Foto: RTV Pink

Umro Zoki Šumadinac

Podsećanja radi, javnost je upoznala Zokija kroz njegovu numeru "Autotjun", koja je za vrlo kratko vreme postala viralni hit sa milionskim pregledima. Nakon toga, Šumadinac je postao učesnik rijalitija "Zadruga 3", a potom i "Zadruga 5". Nažalost, zbog srčanih problema, bio je primoran da napusti rijaliti kako bi se posvetio svom zdravlju. Iako se nije dugo zadržao na imanje u Šimanovcima, njegovo učešće privuklo je pažnju medija i publike.

Pored muzičke karijere, Zoki se bavio i pseudonaučnim disciplinama poput ezoterije i astrologije, te je stekao reputaciju kao neko ko je istraživao i praktikovao alternativne oblasti znanja i duhovnosti.

Republika

Foto: Youtube.com/sezam produkcija

Umro Zoki Šumadinac

On je svojevremeo pričao da je doživeo tri kliničke smrti, a da je tokom jedne čak i video pokojnu sestru, za koju je bio mnogo vezan, a koja je preminula vrlo mlada. 

Imao sam problemom sa srcem i to nismo ni znali do moje prve kliničke smrti sa mojih 19 godina. Bio sam kući i bile su litije Svete Trojice i sva tri puta sam odlazio na sveti dan - pričao je on jednom prilikom, te nastavio:

Prvi put je bilo kratko, oko 10 minuta i povratila me je neka vrsta duše. Treći put sam video svoga oca i nisam hteo da napustim taj svet. Meni je sestra veoma mala umrla, bebica, i dok smo ja i moj otac bili gore, neko me je uhvatio za majjicu i tu je bila jedna lepa devojčica od sedam godina obučena u belo. Ona je bila mala, ali ovde ne postoje bebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading