POSLEDNJE GOSTOVANJE ZOKIJA ŠUMADINCA LEDI KRV U ŽILAMA: Borio se za DAH uživo u emisiji, OVO ga je dovelo do PRERANE SMRTI?! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.06.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamere uhvatile momenat kada mu je pozlilo tokom programa!

POSLEDNJE GOSTOVANJE ZOKIJA ŠUMADINCA LEDI KRV U ŽILAMA: Borio se za DAH uživo u emisiji, OVO ga je dovelo do PRERANE SMRTI?! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink, printscreen/RED TV

U javnosti je poput odjeknula vest da je bivši učesnik rijalitija "Zadruga" i pevač Zoran Zoki Šumadinac iznenada preminuo u snu usled srčanog zastoja, a ispraćaj na večni počinak će se održati u nedelju, 9. juna 2024. godine u 13 časova, u selu Natalinci kod Gornjeg Milanovca. Međutim, u poslednjem pojavljivanju na televiziji, popularni šou-men doživeo je napad usled alergijske reakcije.

Naime, gostujući nedavno u jednoj emisiji, Šumadinac, poznat po svojim šalama i smelim izjavama, iznenada je pretrpeo napad kašlja tokom svog izlaganja, ostavljajući gledaoce u zabrinutosti. Iako su neki pripisali njegov kašalj sezoni alergija, malo ko je znao da je Zoki već duže vreme patio od srčanih komplikacija, koje su nažalost dovele do njegove prerane smrti.

- Sezona alergija - rekla je voditeljka tada, objašnjavajući njegov kašalj.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Zokiju Šumadincu pozlilo usred emisije

Podsećanja radi, javnost je upoznala Zokija kroz njegovu numeru "Autotjun", koja je za vrlo kratko vreme postala viralni hit sa milionskim pregledima. Nakon toga, Šumadinac je postao učesnik rijalitija "Zadruga 3", a potom i "Zadruga 5". Iako se nije dugo zadržao na imanje u Šimanovcima, njegovo učešće privuklo je pažnju medija i publike.

Pored muzičke karijere, Zoki se bavio i pseudonaučnim disciplinama poput ezoterije i astrologije, te je stekao reputaciju kao neko ko je istraživao i praktikovao alternativne oblasti znanja i duhovnosti.

Republika

Foto: RTV Pink

Umro Zoki Šumadinac

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading