ŠA POBEGAO IZ ELITE, OBEZBEĐENJE SE RAZBEŽALO NA SVE STRANE: Miona ga konačno oterala iz rijalitija!

Autor:

Zadruga

29.05.2024

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je definitivno napustio Elitu.

ŠA POBEGAO IZ ELITE, OBEZBEĐENJE SE RAZBEŽALO NA SVE STRANE: Miona ga konačno oterala iz rijalitija!

Foto: instagram.com/printscreen

Nenad Aleksić Ša

Rijaliti svet ponovo je uzdrman žestokim sukobom, ovog puta između repera Nenada Aleksića Ša i njegove partnerke Mione Jovanović. Incident se desio danas pred kamerama, kada je Miona uputila niz uvreda reperu, što je ubrzo eskaliralo u žestoku svađu. Kao vrhunac sukoba, Ša je odlučio da pobegne iz rijalitija Elite, ostavljajući sve prisutne zatečene.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak bekstva, na kojem se vidi kako Aleksić odlučno odlazi u vrt, na već poznatu lokaciju gde je i ranije pokušavao da beži, da bi potom preskočio visoku ogradu. Dok je obezbeđenje žurilo za njim, Ša je uspeo da im izmakne i napusti prostor rijalitija.

Ovaj dramatičan događaj izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama, a javnost je zaintrigirana time kako će se situacija dalje razvijati u rijalitiju Elite.

 

 

U međuvremenu, ostaje da se vidi kakve će posledice ovaj incident imati po samog Nenada Aleksića Ša, ali i po tok rijalitija Elite. S obzirom na brojne kontroverze koje prate ovaj rijaliti, očekuje se da će ovaj događaj dodatno potresti već uzburkane odnose među učesnicima.

Podsećamo, otkako se bivši dečko Mione Jovanović Stanislav Krofak pojavio u "Eliti" sve oči ostale su uprte u njih dvoje ne bi li se razotkrila neka nit među njima koja ih i dalje veže. 

Svi se sećaju pogleda i osmeha nekadašnjih ljubavnika, koje su razmenili odmah po Panterinom ulasku u Belu kuću, a kasnije su i po mnogim Stanislavovim i Mioninim gestovima i komantarima mnogi primetili da se oni i dalje međusobno štite. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Cilka

29.05.2024 15:33

Jadnik konačno uspeo da preskoči a oni ga vrate Bas nemaju dusu