SMRTNI SLUČAJ RAZORIO BIVŠU ZADRUGARKU: Podelila stravične vesti, raspada se od tuge!

Autor:

Zadruga

29.05.2024

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanji Stanković je iznenada preminuo očuh.

SMRTNI SLUČAJ RAZORIO BIVŠU ZADRUGARKU: Podelila stravične vesti, raspada se od tuge!

Foto: RTV PINK printscreen

Bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga", Sanja Stanković, nedavno je podelila tužnu vest na svom Instagram profilu. Na fotografiji koju je objavila, ljubi ruku muške osobe iz bolničkog kreveta, a kasnije je otkrila da je reč o njenom očuhu. Nažalost, Stankovićeva je nedavno saznala da je njen voljeni očuh preminuo.

U javnoj objavi na Instagramu, Sanja Stanković se emotivno oprostila od očuha, ističući koliko joj je značio i kako ga je doživljavala kao oca, a ne samo kao očuha. 

- Sunce moje! Ode ti meni! Nikad te nisam gledala kao očuha već kao oca. Nije bitno ko te napravi već ko te voli i ponaša se prema tebi kao pravi tata - napisala je bivša zadrugarka na Instagramu i dodala:

- Slomila sam se na sitne delove, a jedan deo će uvek faliti. Počivaj u miru, Kuki moj - napisala je u emotivnoj objavi Sanja.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Sanja Stanković

 

Ovaj tužan događaj otkriva emotivnu vezu koju je Sanja imala sa svojim očuhom. Njen oproštaj i reči koje je uputila svedoče o dubokom emotivnom vezivanju i poštovanju prema osobi koju je doživljavala kao oca.

Sanja Stanković je javno oplakivala smrt svog očuha putem emotivne objave na Instagramu, ističući koliko joj je značio i kako ga je doživljavala kao oca. Njene reči svedoče o dubokom emotivnom vezivanju prema ovoj osobi koja je imala posebno mesto u njenom srcu. Ovaj tužan događaj izazvao je veliku podršku i saučešće javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading