VODITELJKI PINKA UMIRE BLISKA OSOBA! Sve podelila na društvenim mrežama! Slomljena OD BOLA I TUGE! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.05.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odmah nakon objave, Sanji su se javili brojni fanovi koji su joj pružili podršku i ohrabrili je da ostane jaka u ovim teškim trenucima.

VODITELJKI PINKA UMIRE BLISKA OSOBA! Sve podelila na društvenim mrežama! Slomljena OD BOLA I TUGE! (FOTO)

Foto: TV Pink

Voditeljka i bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga", Sanja Stanković danas je šokirala javnost objavom na društvenoj mreži Instagram. Na fotografiji koju je podelila sa svojim pratiocima, Sanja ljubi ruku člana porodice, dok je u opisu objave otkrila da se suočava sa teškim periodom.

Odmah nakon objave, Sanji su se javili brojni fanovi koji su joj pružili podršku i ohrabrili je da ostane jaka u ovim teškim trenucima. Mnogi su izrazili nadu da će se Sanja izboriti sa izazovima sa kojima se trenutno suočava i da će prevazići sve poteškoće.

Foto: RTV PINK printscreen

Sanja Stanković objava

 

Četvrti dan pakla. Najgori osećaj gledati kako neko umire, a ne možeš mu pomoći. Čekajući svaki sekund kada će da izdahne. Toliko sam besna i tužna da ne znam da li bih vrištala ili plakala. Čuvajte i volite svoje, jer ne znate šta nosi sutra - poručila je Stankovićeva.

Foto: Instagram.com

Sanja Stanković

 

Iako je Sanja podelila deo svog ličnog života sa javnošću, važno je da se poštuje njen prostor i privatnost u ovim teškim trenucima. Svi koji je prate na društvenim mrežama iskazuju podršku, ali je istovremeno i pozivaju na to da se nosi sa svojim problemima na način koji je najbolji za nju.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sanja Stanković

 

Inače, Sanja Stanković postala je poznata javnosti kao učesnica rijaliti programa "Zadruga", ali je nakon toga uspela da se afirmiše kao voditeljka. Njena iskrenost i autentičnost doprinose njenom velikom broju fanova koji je podržavaju u svim životnim situacijama.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Grdana

29.05.2024 11:59

Toliko pati da je morala da se slika u tim trenucima, UŽAS, imitira ćerku pok. Mihajlović. Stvarno je devojka....