PORŠELINI NAKON OPERACIJE POTPUNO ZATVORENE OČI! Prvo oglašavanje Slađe Lazić iz BOLNICE, van sebe od BOLOVA: Lice mi je oteklo kao TIKVA

Autor:

Zadruga

26.07.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Elite 7" jedva govori nakon kompletnog remonta lica!

PORŠELINI NAKON OPERACIJE POTPUNO ZATVORENE OČI! Prvo oglašavanje Slađe Lazić iz BOLNICE, van sebe od BOLOVA: Lice mi je oteklo kao TIKVA

Foto: ST/Nemanja Pančić

Slađa Lazić

Portal Republika ispratio je tokom prethodnog dana doskorašnju učesnicu rijaliti šou-programa "Elita 7", Slađu Lazić poznatiju kao Poršelina, na jednu privatnu kliniku za estetsku hirurgiju gde će odradti kompletan remont pred ulazak u novu sezonu koje će krenuti sa emitovanjem od septembra. 

Kako nam je juče otkrila, na imanje u Šimanovcima će ući ponovo, ali u drugačijem izdanju, jer je rešila da "nabaci" nove grudi i nos, zatim da sredi kapke i uradi čuvene "mačje oči". Nakon operacije, pozvali smo Lazićevu koja nam je otkrila kako se oseća nakon operacije koja je trajala čak nekoliko sati.

- Ništa nisam uspela da vidim, odmaram po ceo dan. I sad odmaram, flasteri su mi konstantno na očima, zatvorene su mi oči... Jako sam otekla, sve me boli! Generalno je sve super prošlo, ali nisam navikla da budem u ovakvkom stanju, loše se osećam - jedva je izustila Lazićeva preko glasovne poruke koju je poslala redakciji portala Republika, te dodala da se rezultati još uvek ne vide, kao i da se nikad gore nije osećala:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Slađa Lazić se oglasila nakon operacije lica

- Nisam navikla da ležim po ceo dan... Lice mi je bukvalno oteklo kao tikva! Videćemo šta će i kako biti, kada skinem sve flastere i zavoje. Trenutno sam baš nemoćna!

Podsećanja radi, Slađa Lazić je istakla da je kod plastičnog hirurga ponela sliku Ane Korać, te priznala da bi volela da izgleda poput nje, iako su je mnogi povezivali sa Stanijom Dobrojević i Majom Marinković, nazivajući je njihovim kopijama.

Radim nos i kapke, mačije oči, a sledećeg puta videćemo da li ćemo raditi grudi odmah ili... Ja sam za to da legnem i uradim sve kompletno, ali to verovatno neće moći. Moj doktor je insistirao da me prvo pogleda, pa da se sve dogovorimo. Oduvek sam želela da ličim na Anu Korać, moram zvanično da kažem, to jeste istina, iako su mi govorili da želim da ličim na Staniju i Maju Marinković. To nije istina. Ana Korać ima najlepše lice od starleta. Nju jako gotivim. Što se mene lično tiče, sve mi se sviđa na Ani Korać - otkrila je Poršelina za Republiku pred operaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading