JANJUŠ ŠUTNUO ANELI PRED ASMINOV DOLAZAK U ELITU: Totalni karambol u rijalitiju, ništa od VERIDBE!

Autor:

Zadruga

10.05.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedno drugom sasuli sve u lice!

JANJUŠ ŠUTNUO ANELI PRED ASMINOV DOLAZAK U ELITU: Totalni karambol u rijalitiju, ništa od VERIDBE!

Foto: Privatna arhiva, ST/Dragan Kadić, youtube.com/Zadruga Official

Tokom današnje emisije "Gledanje snimaka" došlo je do nove svađe između Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, koja se završila raskidom u programu uživo. Iako oni nemaju ideju da večeras gostuje Asmin Durdžić na Pinku, publici je jako zanimljivo da je njihov odnos baš nekoliko sati pred njegov dolazak doživeo krah. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš

- Isto je sve od početka našeg odnosa. Ne znam više da li je dosada ili šta je. Nema nekih sumnji, ali tu noć je bila žurka, ja sam rekao da meni ta žurka ne prija. Najradije bih taj dan prespavao, ali ne mogu ni da zaspem. Ona ne može da ukapira da je to moja situacija, preseče me mnogo puta dnevno. Uništi me, ne mogu da funkcionišem, kako sam ranije. Često me prebacuje u neki svet. Ja sam sedeo zamišljen i ona dolazi i kao što sam mrzovoljan. Pre toga sam joj rekao da sam razmišljao o nekim stvarima. Dosta stvari ima o kojima razmišljao - rekao je Janjuš.

- Ja sam navikla kroz život da se smejem, volim zezanciju. Njemu to smeta - rekla je Aneli.

- Ona meni razvali mozak, sa nekim njenim izjavama. Ona ne može da ukapira da ja imam neke svoje faze. Nije to smešno sve, tebi je smešno...  Ma ne mogu ja sa njom da pričam. Ona je zamišljena stalno zbog svojih problema - rekao je Janjuš.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić

- Je l' ste se vi ohladili? - upitao je Milan.

- Ja ne, nije ni on - rekao je Aneli.

- Ona jutros dolazi i kaže meni ajde kod Drveta da traži zadatak da vidi ko više spava ja, Maja ili Stanislav - rekao je Janjuš.

- Ovo nema više veze sa životom ovo više ne ide. Nema načina više. Ona ako ne može da izdrži ovakvo moje stanje neka kaže ne mogu i kraj. Ona je meni jutros mozak isprala - rekao je Janjuš.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Sukob Aneli i Janjuša u emisiji "Gledanje snimaka"

- Nedopustivo je ovo ponašanje, ona je njegova verenica. Mesec dana nisu bili u vezi, pale su teške reči, oni nisu ni rešili stvari, odmah su naglo upali u osobu. Anelina porodica je rekla šta je imala, evo znači završavaju - rekao je Uroš.

- Ja sve po njegovom radim, sve što on želi - rekla je Aneli.

- Mi kada bi pričali u razgovoru rekao bi joj da nema više ljubomorisanja. Druga stvar trebalo bi da me sluša za neke ljude - rekao je Janjuš.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mile

10.05.2024 20:08

Odj..i tog drvosecu Aneli Covek je teski manipulator i lazov Njoj je kod njega sve zabranjeno a on to moze i sme Nije se on sa njom pomirio i "verio" sto mu je stalo do nje nego do Rijalitija Na sve je spreman za pobedu Cak i pokojnog brata koristi zbog Rijalitija Najveci odron u Eliti Kako da voli i postuje devojke kad nije i ne postuje dete i bivsu zenu koje je vise puta ponizio i uvredio

Uff

10.05.2024 20:21

Jaka šteta što je praško odj..o Aneli auuuu Koja šteta kad nisi u vezi - braku sa beskičmenjakom zlobnim pakosnim i koji se kupa svake druge godine Bivša mu je srečna što nije s njim u braku

Uff

10.05.2024 20:21

Jaka šteta što je praško odj..o Aneli auuuu Koja šteta kad nisi u vezi - braku sa beskičmenjakom zlobnim pakosnim i koji se kupa svake druge godine Bivša mu je srečna što nije s njim u braku